Selam arkadaşlar. Destanda IQNMUBABA isimli charın sahibiyim. JudGeWarZz isimli şahıs itemlerimi calmıştır. +9 CİTİNLERİNE ALDANMAYIN en ufak itemlere bile tenezzul edecek biridir. Beni clana alıp guvenimi kazanmıştır.Telefondanda goruştuk. iyi birine benzettim. Bi sure takıldıktan sonra bana tradede itemlerini gosterdi ve +9 ayaklığını bana verdi. +9 citin yeni bastıgını soyledi. Sana verdiğimi alırsanda canın saolsun yine basarım dedi. bende nasıl basıyosun diye sordum. bursada cafe sahibiyim ntt gameye 6.5 milyar aylık odeme yaptıgını soyledi. Bastıgı itemler gecmek zorundaymış. ilk başta inanmadım. ver senin itemleri basayım dedi. telefonun olmasına guvenerek itemleri verdim daha sonra anvilin orda 10dk bekledikten sonra cıktı. daha sonra pm attıgımdada benle dalga gecti ss aldım ama fayda etmz biliyorum. Szinde canınız yanmasın arkadaslar IKingARTHuR isimli charda onundur asas +9 citin seti +9 shard +9 weaponu vardır. NCS basacak human olarakta gorurseniz veya yeni bir char acarsa dikkat edin zaten pek fazla yok 9 setli adam sayılıdır. __________________