PoleStar Bilgilendirme >> Pridenin Asılsız İddialarına Son Kapak!
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PoleStar Bilgilendirme >> Pridenin Asılsız İddialarına Son Kapak!
-
03-10-2019, 08:49:37Oncelikle S.a Bilindiği Uzre bir sure once PoleStar clanı olarak Human basmış bulunuyoruz. Eee O kadar human bastık bir de Cz'ye inelim dedik. Sonuc olarak Pride Clanını Npt edip 10k Rank yaptıktan sonra Cz'den cıkarttık. Bu arkadaşların Canı O kadar yanmış Olmalı ki yine Asılsız iddiaları, 8-15 yaş arası muhabbetleri ve sınırlı kapasiteleriyle bir de utanmadan foruma konu acmışlar Not: Rankı verelim de sonradan yalanlamasınlar, bunlardan her şey beklenir Kendini Forumlara vuran bu ergenlerin actığı son konu ise kalitelerinin ne derece duştuğunun bir gostergesi oldu. Actıkları konu da PoleStar Clanına karşı bazı ithamlarda bulunmuşlar. Hemen Bakalım 1- Cz'de Drop Calmışız Arkadaşın Bahsettiği drop W.E. Minombreeshappy nickli arkadaş tarafından alındı. Gelin Paylarınızı Ben verecem dedim. Oyun ici bana pm atıp ana bacı kufrettiler ve Pay falan istemiyoruz dediler. KSC mevcut ancak kufurlu icerikten dolayı buraya ekleyemiyorum isteyene ozelden ulaştırabilirim. ( Ksc Resmi Foruma Report Edilmiştir. ) 2-Ws'de item toplar hatta Ws'den kacar demişler Bu konuyla ilgili bir tane kanıt koyun, koymazsanız adam değilsiniz. Ama ben sizin VS'den kactığınızla ilgili Kanıtta koyarım, Vs'de kesildikten sonra ertelediğiniz vs'de değiştirdiğiniz playerla ilgili de kanıt koyarım. İlgili Konu; http://www.frmtr.com/destan/5579843-...al-icerir.html 3-Uckağıtcıymışız, Dolandırıcıymışız Bir tane uckağıtcılığımızı dolandırıcılığımızı gosterin, kanıtlayın yine tekrar ediyorum kanıtlayamazsanız adam değilsiniz 4-MagiciaNHacı nickli arkadaşımız bu sabi boss keserken gelmiş trade atmış Yaptığı şey bir Adama yapılmayacak bir harekettir ve yanlıştır. Ancak! Siz yukarda bahsettiğim gibi Adamlığınızı kanıtlamadığınız surece meşrudur ve yapılmaya devam edilecektir Maksadının da drop değil expe yatırmak olduğunu duşunuyorum. Son olarak Forumda Kendi konu acıp, kendi destekleyen bir clanın "Adamlığı henuz muallakta olan" playerlarının actığı konulara, hadlerini aşmadıkları surece cevap vermeyeceğimizi bildirmek istiyorum. Gerektiği yerde de ağızlarına bir kemik verip susturmasını da biliriz PoleStar ve RONESANS CLANLARI ADINA İYİ FORUMLAR DİLERİM. __________________