SelamınAleykum , Oncelikle,soyleyişime başlamadan once,buraya gelme teşrifini bulunduran , Arkadaşlarıma,kardeşlerime,abilerime şimdiden Teşekkurlerimi arz ederim. Adım: Fettah Bilimli,yaşım 18,Konya Doğumluyum. Şuna acıklık getireyim kardeşlerim , Oyun icerisinde ismimi soran arkadaşlar,oluyor.İsmim Fettah , Nickimde olduğu gibi doğrudur, 'FettahBASKAN'daki BASKAN,Acısından , bazı arkadaşlardan uzucu mesajlar,aldım Ulkucumusun vesaire vesaire , benim,siyaset konusuna nitelik koyduğum bir nick,değildir bu , sadece hoşuma gittiği,icin gecmişimdede bu nickle biyerlere geldiğim , bu nick adı altında,playerliğimi,insanlığımı,kişiliğimi bu nick adı altında , barındırıp,koruduğum icin koymuş bulunmaktayım. & ATATURKİYE & Oyuna başladığımda,kuzenimle oylesine takılmak amaclı girdiğim bu yolculuğa , Schizooooooooo # Şahin #,kardeşimin playerliğini,insanlığını,espirili yapısını , gordukten sonra,dedim benimde bir payım,olsun bu varolan altyapının altında , ve biyola başkoyduk,gidiyoruz benim bu yolda birnebze tuzum varsa , nemutlu bana.Ben oyundan once Arkadaşlık kardeşlik,muhabbet,insanlık , arıyordum ve onları ATATURKİYE Clanı,altında bulduğuma inanıyorum . ha,diğer arkadaşlarım'da alınmasınlar hepsinin yeri ayrı,ayrı değerli benim icin , SİZLERİ SEVİYORUM