Cumleten Selam Aleykum
Kasım ayında askere gideceğim icin karakterimi sattım arkadaşlar benimle yada PRIDE clanı ile alakası kalmamıştır. Karakterin yeni sahibi forumda lNoccaStrava oyunda AlwaysAnonymouS nickli arkadaşımız'dır. Oyun bile olsa hak yememeye kalp kırmamaya calışsamda eğer olmuşsa kalbini kırdığım arkadaşım kardeşim hakkını helal etsin. Oyun icerisinde tanıdığım fakat gercekten kardeş abi olarak gorduğum başta ; Şuanki Nicki ile Arap35- Can Kardeşim Ozgur'e 4Leshrac - Resul Ağabeyime Justness - İsa-Emrullah Kardeşime l4lKASIRGA - Mustafa Kardaşıma Ryo1 - Yunus Kardeşime EarenEldor - Laz Kardeşim Cuneyte Mont3Desperado - Umit Kardeşime FiantoDurii - Kardeşim Gurkan'a Neurotic - Cok Sevdiğim Kardeşim Samet'e IIViSaGeII - Gokhan kardeşime Mont3CristoK0NTU - Ahmet Abime Oyunu bırakmış Olan RetaL- Okan Kardeşime JustMehmethan - Mehmet Kardeşime Ve adını sayamadığım tum dostlarıma teşekkur ederim. Es gecmek istemedim şuan nicki aklıma gelen tum dostlarımı yazdım yazamadığım tum PRIDE Clanı uyeleri ve beni tanıyan arkadaşlarıma cok teşekkur ederim. Herkes hakkını helal etsin gideriz donemeyiz kader kısmet. Allah C.C. Emanetsiniz.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NicKLauS Veda ( PRIDE )
-
03-10-2019, 08:48:44