2 gundur kesildikce TBL KOUSBOT diyip duruyosun şimdi oncelikle 2 gun oncesine gidelim clanınızdan melih yani JustinOfDoomBringer sizi kestiğimizde TBL'den bahsetti ve bizimde o anda TBL dediğiniz Priestimiz yani TheKuzen video alıyordu ki aldırtıyoruzda artık her saniyeyi ve melih ile konuşma sslerimiz + olarakda youtube linkini buradada paylaşayım ss de ki link ile şuan attığım linkide karşılaştırabilirsiniz melih kardeşim goruntu bugu olarak nitelendirdi cunku neyin ne olduğunu hırs yapmadan gorebildi... şimdi oncelikle melihle konuşma SS'lerimiz... NOT OLARAK : MELİH KARDEŞİM BUNLARI PARTİSİNDE Kİ 7 KİŞİNİN BİZLERE TBL DEMESİYLE YAZMIŞTIR buda o kapışmanın videosu linkleri ssle birlikte karşılaştırabilirsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=ihCKaJhFdqA VEEE 1 GUN SONRA Partimizdeki AtesLeo ' ya Gelen PM Buda konuşmalardan sonra cekilen video Malum TBL varken oyundan cıkmanız gerekmektedir cıkmadığınız surece acık olarak devam eder ve priestimiz cz de devam etti movielerini guzel guzel aldı Daha sonrasındada yukarıdaki SS'lerde gorulduğu gibi KOUS bot dediler kısacası ne yapacaklarını şaşırdılar yakışmadı Bakalım yeni ban sebebimiz ne olacak belki GM ile aranız iyi olabilir belki yalvar yakar birilerini banlatabilirsiniz ama bu sizin ne oldugunuzu hic değiştirmeyecektir sadece yediğiniz hak ile kalırsınız hepsi bu Artık yeter cidden bıktırdınız cıkmıyoruz CZ filanda hadi bakalım kiminle pk atacaksınız kiminle zevk alacaksınız once rakibinize saygı duymayı oğreneceksiniz biz olmadan siz siz olmadan bizler zevk alamayız siz kesilince TBL dersiniz biz kesilince hay ... şurda hata yaptık deriz aramızdaki fark bu o yuzden sizler sağ sola hile diye saldırırsınız bizler hatayı kendimizde bakar acık gorursekde ki 2 kişinin elimde cok net TBL oldugunun goruntuleri var [sizden değil burayıda yanlış anlamayın] koymuyorum bile gerek yok hata bizdedir diyip geciyoruz oyun bu acığı yaptığı gibi kapatacak onu bekliyoruz.. http://www.youtube.com/watch?v=SQHGKzXAz80 Sevgiler ersin reyiz ve acıkla herkesin onunde benim senden ne cıkarım olmuş ki abi diyecem ? Birleşelim dedin hayır dedim bu mu benim cıkarım ? ben cıkarcı insan değilim eğer oyle bir kişilikte olsam clanım old fr ile gezerken davet ettiğinde clanına girer itemimi yapar cıkar giderdim benim senden bi cıkarım olamaz olmadı olmayacaktırda sevgiler [ 2.PMLERİ SIRAYA KOYMADIM ONEMLİ OLAN MESAJDIR ]