Cokun yoruma gencler :) haydi konuya girelim :)
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Cokun yoruma gencler :) haydi konuya girelim :)
-
03-10-2019, 08:45:20arkadaşlar videolar kotu olabilir , beğenmeyebilirsiniz onada eyvalallah ama kimsenin hakaret etme luksu yoktur. bunu unutmayın bu bir oyun 2 cisine gelince neden video atmıyorum ? atmaya gerek varmı ? 1 ws 1 gelmeyenlere gerek yok jr den sonra pk cıkamayanlara hic gerek yok sigara icmeye gittiğimde tp mage abimiz cekmiş bowla 1 parti adam kesiyor onu bile video yapıyorlar yada 1 asasa 5 6 warior dalıyor , kesmesi doğal değil mi gm event charları bile kesiliyor benim kesilmem kadar doğal bişey yok bu bir oyun herkes kesilir videoların tamamını atsak destanda adam kalmaz 2 ciside yorumlarda yuklenen arkadaşlar olmuş , onlar icin koyuyorum bunları , alınan ksc lerdir bazılarının videosuda vardır şimdi cokup yoruma gene ağlancanız, yok oyle yok boyle zart zurt cart curt ama neyse neyse bu bir oyun herkes birbirini 1 kerede olsa kesmiştir bu atışmalarda videolarda siz video cekip laf salladığınız icin yuklenmiştir . yoksa kimseye kalkıp video yapcak halimiz yok , uğraşmamda , ayrıca daha dune kadar gold bar calanlar , slotlara mob cekenler , bos keserken trade atanlar ,exp yatırıp 4 taş basanlar burda adam muamelesi goruyor ya diyecek lafım yok kim neyden bahsettiğimi gayet iyi biliyor ego yapmanın anlamı yok , benimle ts gelip konuşmadan , beni tanımadan atıp tutmayın ben 5 senedir aynı charla aynı nickle destandayım , ne kimsenin 1m sini caldım , nede bi kalleşlik yaptım . tanıyan tanır bilen bilir beni coğu kişi ismimide numaramıda bilir . Neyse Fazla uzatmayalım iyi oyunlar , iyi forumlar he bu arada atıp tutanlar clan arkadaşlarına sorsun 2 asas 1 db 1 cc benim partimdi, sizin 2 priest 6 warior olan partinizi kesişimizi sorun anlatsınlar yeride tarif edem arka kapıdan duşunce suyun icinde videoyu atsam oyunu bırakırsınız neyse zorlamanın anlamı yok tekrardan iyi oyunlar , iyi forumlar __________________