merhaba arkadaslar
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- merhaba arkadaslar
-
03-10-2019, 08:13:46Arkadaşlar 1 yılı aşkın suredir knight a girmiyorum yeni cocugum dunyaya gelmişti bu yuzden ara verdim oyuna, sonra tekrar oynamak istedigimde charlarıma giremedim şifre yanlış falan diyordu, charlarım mailleri ile beraber komple degişilmişti, yane diezdeki karakterimde destandakide calınmıştı, google yazdım charımın forumda satılıga cıkarıldıgını gordum ksc si alınmıs koyulmuş. Charımı alan kişi belli aslında ama ıspatı yok ben oyuna ara verdigimde mailleri ile beraber guvendigim bir arkadaşa vermiştim. kendisine sordugumda şaşırmış numarası yaptı e ben caldım demesini beklemiyordum zaten. Char onemli degil itemleride yoktu zaten. o arkadaşa o kadar yardım etmiştim oyunda artı 80 lwl warior vermiştim ucretsiz destanın ilk acıldıgı zamanda. buyuk ihtimalle charı sattı buradan ben alan kişinin kimden aldıgını varsa tel nosunu bana bildirmesini istiyorum merak etmesin charı geri almayı duşunmuyorum sadece kimin caldıgının ıspatı icin bunu istiyorum. Char: TheCLoseR 80 LWL +8 GOREV KALKANLI __________________