PoleStar Bilgilendirme> Pridenin Cocukca hareketlerine Şeker mahiyetinde bir konu.
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PoleStar Bilgilendirme> Pridenin Cocukca hareketlerine Şeker mahiyetinde bir konu.
-
03-10-2019, 08:06:52Oncelikle S.a Goruyoruz ki Frmtr sosyal paylaşım platformu olmaktan cıkıp Prideye ozel ağlama duvarına donmuş durumda. Bir de boyle sacma sapan konular acıyorsunuz ya bitiyorum size cocuklar Actıkları konu; http://www.frmtr.com/destan/5586385-...el-icerir.html Oncelikle Şu actığın konuda bir tane kıvırma kelimesi gosterirmisin. Ayrıca biraz ozgun olun be kardeşim kendi cumleleriniz yok mu da benim cumlelerimi kullanıp konu acıyorsunuz Madem bir konu acacaksın ve kendi zekana guvenmiyorsun o zaman acma da iyice rezil olma bari Oyun icinde bize vs teklif edip carına başkasını sokup vs attıran siz ( ki iki playerla da vs attık, ikisini de kestik ) hala ağlayan siz. Asıl dansozluğu yapan kim kararı FRMTR sakinlerine bırakıyorum Bir de INataliePortman'ın item topladığını iddia etmişler, ona da ayrıca gulmedik değil hani Kişi kendinden bilirmiş derler ya anlayana Biz sizi ne kadar rezil etsek de, ne kadar kessekte bir turlu tatmin edemedik. Yenilen pehlivan gureşe doymazmış derler Bu arada bize vs teklif eden playerla attığımız vs sonucu; INataliePortman -1 Ryo1 -0 (Bu vsnin devam etmemesinin nedeni Ryo1 nickli arkadasın bahaneleridir. NataliePortmanın kendisini 8k hp ile kesmesinden sonra Red Potionum yok, dex sc yok vs yi yarın atalım diyip ertesi gun vs de carına başka bir adam sokmuştur) Konuyu acan pokeyle attığımız vs'nin sonucu; INataliePortman- 3 Ryo1 (Poke) -1 Biz her gun sizle vs atsak her gun kessek yine ağlayacağınızın farkındayız. Bu yuzden Lutfen gidin kumda oynayın PoleStar İyi Forumlar Diler. __________________