JusticeArmy-Janisary krallık ile ilgili acıklama....
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- JusticeArmy-Janisary krallık ile ilgili acıklama....
-
03-10-2019, 08:05:32S.a arkadaŞlar. Bu oyunda aĞzi olan konusuyor bu bİ gercektİr. Herkes krallik kasasina gunde 20-30 gb para gİrdİgİnİ duŞunuyor herkes bu parayi normal banka gibi ustumuze alabilcegimizi dusunuyor oysa bunlar bu sekilde gerceklemiyor... Parayi ustune alirken adin asagidan gecer ve kral kasasina gunde en fazla 100-150m giriyor buda bİ gercek... Gercekten merak eden varsa kasa orda herkese acik durumda takip edebilirler. Bİr baŞka konuda kral olan kİŞİ hakkinda cikan suclamalar karalamalardir... Kulagima bİrcok konusmalar geliyor bunlara ornek ;adam kral oldu 9 setini aldi fll 9 yapti herseyini gb icinde yuzuyor gibi... Bunlar hep boŞ laftir krallikta kimsenin dusundugu kadar para yok... Dedİgİm gİbİ agzi olan konusuyor hİc bİŞey gelmiyor elden benim charim 24 saat online gunde 100-200den fazla pm geliyor neredeyse hepsine cevap veriyorum bu oyun icin cok ugrastigimi soyleyebilirm... Ben bu oyundaki en onemli sorunlara cozum bulmak icin kralligi istedim acikcasi istedigim gibide olmadi... Cunku kralin reports yetkisi calismiyor bu serverde ve Şerİflİk sİstemİde yok serverimizde o yuzden tek yapabilecegimiz sey resmi forumda cheat reportsa video ve ksc atmak bundanda sonuc aliyoruz elimzden geleni yapiyoruz... buda ufak bi kanit kisacasi bunun bİr oyun oldugunu unutmayalim, yargisiz infaz yapmayiniz herkese İyİ oyunlar... __________________