__________ -- HOŞCAKALIN -- Priest Videoları Zevkli değil diye video almamıştım. Eski video ile idare edin
Anormal bi durum olmadığı takdirde karakter satılana kadar oyunda yer almaya calışıcam.. Karakter Satışı: SELL> 4EVADUSEZH 81 LEVEL HUMAN PRiEST __________________
4EVADUSEZH Veda
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 4EVADUSEZH Veda
-
03-10-2019, 08:05:01Yaklaşık 3 4 Aydır Destanda Selection clanı ile birlikte oynadım. Selection Clan uyelerinin cok desteğini ve yardımını gordum. Herşeyden onemlisi onlara cok cok minnettarım. Artık bi terslik olmazsa bırakma vaktinin geldiğini ve serverda yerim olmadığını duşunuyorum. Her guzel şeyin bi başlangıcı olduğu gibi bitişide olmalıdır. 3-4 ay boyunca bir suru arkadaşlıklar, dostluklar edindim. Onemli olanıda buydu. İstemeksizin kalplerini kırdıklarım varsa affola. Gulduk, eğlendik bir cok şeyi paylaştık, yeri geldi uzulduk.. Herşeye rağmen benden dostluklarını, arkadaşlıklarını esirgemeyen ve uzerimde emeği olan; MiLAKUNNiS - Ali EveryThingBurn - Fevzi AtesLEO - Alper Who....Candy - Cengiz 0zzy0sBourne - Turgut LadySaviorAngel - Alper,Yener SharonDenAd3L - Ahmet MobyTaLay - Goktuğ llViSaGell - Gokhan lBrandao - Salih IInSurGeNT - Berk PAMUKKALE - Ramazan TheHoscakaLSewgiLim - Bayram OldHistory - Hilmi PearLyGreenFairy - Huseyin Conience - Kaan MssDeathLife - Deniz SALT0N - Anıl ve Sayamadığım diğer arkadaşlara, Bu sure zarfında PK ortamında bulunduğum RONESANS Ailesine, PRiDE Ailesine, PlayBoyS Ailesine, lTheGodPower Ailesine cok cok teşekkur ederim. Hepinize hakkım helal olsun. Sizin de hakkınızı helal etmeniz dileğiyle.. Bulunduğum karakterler: MiLAKUNNiS - 0zzy0sBourne - 4EVADUSEZH