Saygıdeğer knight online bolumu yoneticileri, bakabilir misiniz rica edersem
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Saygıdeğer knight online bolumu yoneticileri, bakabilir misiniz rica edersem
-
03-10-2019, 08:04:34EDİT: Bahsi gecen konuyu hÂl yeni goren arkadaşlar olabiliyormuş, bencilliğimden dolayı herkese ozurlerimi iletiyorum. Konuyu genel olarak okuyup bilgi edinebilmeniz ve olayla ilgili tartışabilmemiz icin kapatılması talebinde bulunmayacağım. İyi oyunlar dilerim Selamun aleykum oncelikle, sizlere ozel mesaj yoluyla veya etiketleme yoluyla nasıl ulaşacağım konusunda ufak bir bilgi eksikliğim olması ve fikrimi diğer forum kullanıcısı arkadaşlara sormak istemem sebebiyle bu konuya acma gereğinde bulunuyorum. Destan bolumunu takip eden arkadaşlar biliyor ki belki bir aydan fazladır şu denizalımsatım ve toprakalımsatım arasındaki konu inatla deniz tarafından guncellenip ust sıraya cıkarılıyor. İki şahıs arasındaki problem ne olursa olsun, yapılan cirkin ithamlar, deliller, soylemler neticesinde iki pazarcı da benim gozumde guvenilirliğini yitirmiştir. Değinmek istediğim problem ise şu: her gun inatla bu konunun guncellenip gozumuze sokulmasından ziyadesiyle rahatsız olmuş bulunmaktayım. Artık destan serverinde oynayan ve frmtr kullanan herkes eminim ki bu olaydan haberdardır. Spam niyetine forum kullanıcılarına rahatsızlık verildiğini duşunuyorum. Bolum yoneticileri dolandırıcılık olayları ile ilgili sabit bir başlık altında gerekli gordukleri konuları toparlayabilirlerse daha temiz ve daha işlevsel bir forum ortamına kavuşacağımızı duşunuyorum. Fikir, goruş ve tartışmalara saygı cercevesinde acık bir konudur. Zamanınızı ayırdığınız icin teşekkur ederim, hayırlı ramazanlar dilerim __________________