Herkese merhaba! Uzun zaman sonra tekrar buradayım. Bu oyun bırakılmıyor cidden ara veriliyor Hangi server diye cok duşunmedim, yeni serverlar duyurulduğu zaman oyunda nelerin olacağı ve olmayacağı soylendiğinde direk steamko da başımıza gelenlerin aynıları olacağını duşunup yalnızca uzaktan takip ettim ve dediğim gibi de oldu.. Steamko'da oynayanlar bilir, bir gece ansızın duyurusuz 83 gelmişti ve %100 exp bekleyen arkadaşlar MS ye girdiklerinde 81 olmuşlardı. Forumlarda isyan edilince 6 saat kadar sonra forum uzerinden guncelleme notları diye konu acmıştı yetkililer 1-2 hafta arayla krowaz utc vb. etkinlikler hızla gelmişti. Kısaca; Yeni server tuzağına duşmedim Neyse, tabii ki daha once de deneyimim olan Destan'ı tercih ettim. Yaklaşık 1 haftadır pazarda itemleri toplamakla meşguldum. İdeal denebilecek bir asas dizdim. Aldığım karakter humandı ve oyun ici olsun forumda olsun dengesizliklerden bahsedildiğini gordum ve bastım NTS yi. Farm - boss - jr icin de bir mage ayarladım. Sistemim hazır. Akşamları saaat 20:00 - 00:00 arası goruşmek uzere Bundan sonrası oyun ici yorum ve tavsiyeleriniz uzerine olacak. Kafam şişti diyenler burada kesebilir Aşağıda hem pk hem farm karakterim icin topladığım itemlerin listesi mevcut. Bunlar ile sanıyorum ki ekiple guzel pk keyfi alabilirim. Mage toplamamdaki amac cidden asasın tek başına farm kabiliyeti olmaması. Jr & Eslant & Eslant Boss farmları icin duşundum. İtem listesi; Asas +9 shard & +7 moonlight +7 Kro set Dual coc +2 Dual Lego +2 AoD +3 Judi +3 Iron Set Mage +7 Kitap +7 kro set Dual fr +3 Dual lkp lbol old ep 1) Shardı satıp uzerine gb koyup khanjar 8 almam ne kadar ap arttırır ve sizce değer mi? 2) Kombin set yapmamı tavsiye eder misiniz? Ciddi anlamda ap farkı oluyor mu? Ve bu buglu set olayını ilerleyen donemlerde duzeltirler mi? Goruşlerinizi alabilir miyim? Teşekkurler __________________