Hapis hapis hapis yeter.
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hapis hapis hapis yeter.
-
03-10-2019, 08:00:50Evet arkadaşlar caosta hapis , pazarda hapis . orda hapis burda hapis oda yetmezmiş gibi banlar hackler havalarda ucuşuyor. Andreamda 1 parti 3 partiyi kovalarken problem yok madende aynı şahsa ayit onlarca yuzlerce maden carı para kasarken problem yok tren carlarıyla kasılan gb vs değinmiyorum bile zaten değindigim konulardaki problemler artık cokta olaganustu gelmiyor legal userlere. Neyse konu şundan ibaret 26.08.2013 gece saat 00:00 caosunda hafif lag vardı '' hatırlayan bilir gun icersindede cok lag olmuş hatta serverin yarısı boşalmıştı '' caos devam ediyo 8-10 kill'e ulaştım lag cogaldı dc oldum bende bunu gun icersindeki olagan laga bagladım ve sıkıldıgım icin dc olduktan sonra oyuna tekrar girme geregi duymadım. Sabah kalkıtıgımda car hapiste ??? Hemen arkasına bi ticket ( onun ss si elimde malesef yok ) Gelen cevabı sizle paylasıyorum. Nediyor cok muhterem gm mi artık moderator mu neyse 1200 cash al cıkart carı ??? buyur biz bu paraları sokaktan mı topluyoruz okadar illegal kol gezerken biz masumlardan mı cıkartıyosunuz maaşınızı. Fazlada uzatıp sizi sıkmak istemiyorum buda son attıgım bu akşam ki ticket Bu konuyu acma nedenim bir cok forum ve benzeri yerde insanların buna benzer sorunlar yaşaması. Destek veren arkaşlara şimdiden teşekkur ederim esen kalın __________________