ben 14 15 yasında birini tanımıstım saftım ve cocuktum o zamanlar herseye ragmen bi cocuktum inanırdım herseye aşk gercekten vardır ve ilk asık oldugun kişi ile evlenılir sanırdım ailem de cok sert biriydi . o zamanlar birini tanıdım ve cıkmaya basladık bir gun onunla buluştum babam gordu ve oly cıktı beni reddetti sozlediler yuzuk taktılar 15 yasında parmagıma ben karsı cıkmadım cunku onu sevdiğimi sanıryordum zaman geldi gecti seneler gecti zaman su gibi aktı ve 18 yasına girdim herseyi daha iyi duşunebiilir oldum karsıma oyle biri cıktı ki biranda herseyi unuttum yuzugunu tasıdıgım insanı unuttum aşık oldum ondan baska sey duşunmez oldum cok istedim digerinden ayrılmayı ama babam bni oldurur abim yasatmaz annem hakkını helal etmezdi cunku kucuk bi yerde yasıyorduk onlar icin laf olurdu basları onlerine eğilirdi korktum cok hemde ama ondanda ayrılamazdım fakat durustce herseyi anlattım ona herseyi bir bir buraya yazdıgım gibi bu yasta bu sebeple sozlendim sana asık oldum bni terketme dedim bni bırakamadı cunku oda bana aşıktı ayrılcam die soz verdim ama yapaamadım şimdi bir yıl olacak ve hala hayatımdan diğerini atmıyorum benioldururler oyle bi yuzuğu atacak olsam eger asık oldugum adamı bırakırsamda ben olurum ne YAPCAM ALLAHIM BEN NE YAPCAM BANA YARDIM EDİNNN NE OLUR __________________