sa arkadaşlar bazı arkadaşların aklına giricez ama kusura kalmasın kimse neyse ben şuan oyunu oynamıorm yani uzun zamandır ara vermiştim yeni serverler geldi işte başlıyalım dedik arkadaşlarım titanda ama titana gecmıorum cunku arkadaşlar destandan kimsenin haberi yoktu bu aresden tut heliosa kdr + birde euko oyuncuları ve pvp oyuncuları artık herkes itemlerini sattılar ve titana giriş yaptılar butun saglam teamler ve butun parası olan adamalr titana giriş yaptılar şuan titanda 1 tane presiz adam yoktur ztn teamlar falan herşey hazır herkes diger servarlardan aldıgı parayı burya yatırmıs durumdadır cogu kişi yani herkes itemli olucak titanda destanın avantajı ise şu anda oyuna başlıyan oyuna para veremeyen sizin ezik tabirinizle bu arkadaşlar titana giriş yapamdıkları icin destana girme mecburiyetindedirler ve destanda hic bir team oldugunu sanmıorm titana gore cunku teamlar artık titana başladılar yani oyuna para vermıyen pre bile almayan arkadaşlar destanda oynuor oyuna para verip itemlerini satanlar ise titanda oynuor her zaman ilerisini duşunmeliyiz şole bi durumda var titanda hb 8 ler dw 8ler basmıslar buda saglam teamların oyuna para veren arkadaşlar yani normal presiz bir adamın oyuna para vermıyen admaın yapması bunu cok zor ya benim anlatmak istedıgımı ztn anlayan anladı teamların oldugu yerde saglamların oldugu yerde oynıcagına herkesin solo oldugu pre bile alamadıkları eziklerin oldugu bir yerde oynamayi tercih ederim şahsen ben ole yapacagım katılanlar begensin uzun oldu ama iyi oldu __________________