AFrozenFlower Clanı ve fuckercan - ByB4SK4N Dolandırıcıdır
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AFrozenFlower Clanı ve fuckercan - ByB4SK4N Dolandırıcıdır
-
03-10-2019, 07:51:56Bu iki şahıs A5 clan satılık diye pm attı, ve fiyatta anlaştıktan sonra once asist yaparım sonra parayı alır clanı devir ederim dedi. Cok bir şey değil 60M gibi bir ucret, neyse yaptı etti verdim parasını, sonra clandan attı ardından ALT+F4 cekerek oyundan cıktı. Ben bunun adını ve clanının ismini bir guzel ne olduklarını ortaya cıkardım oyunda. Sonra bir yerleri tutuşunca başka carlarından girip pm attılar, paranı veririm ancak Shouttan ozur dile dediklerinden dolayı. fuckercan adlı dolandırıcı/hırsız pm atarak boyle yapacağını bilmiyordum telefon numaranı ver arayayım anlatayım durumu dedi. Anlattı buyuk bir ustalıkla ve diğer gun paranı ben kendim vereceğim dedi. Ancak bugun oldu ki ne pm'lere cevap var, ne de bir şey. Hırsızlıktan farkı yoktur bunun. Ben 60M parasında değilim ancak hırsızlık bu. Hakkımı helal etmiyorum, para haram olsun. Lutfen bu kişilere guvenmeyiniz. Hala satılık A5 clan yazmaktadırlar. fuckercan (Ufuk/HIRSIZ) Telefon numarası: 0553 *** 26 33 Daha başka sitelere de vereceğim bu numarayı, aradığına pişman olacak o haysiyet yoksunu. __________________