[CcC] T3KBIR CLAN'I BİLGİLEDİRME ***
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- [CcC] T3KBIR CLAN'I BİLGİLEDİRME ***
-
03-10-2019, 07:50:54Selamın aleykum ; Oncelikle Gec olsada ozguveninizin yerine geldiğine sevindim , Şuan T3KBIR clanın eksikleri olduğunun Tum server farkında ve actığınız konudaki yorumları okudum sadece akıllı yalanlardan ibaret olduğunu gordum artık nasıl anlarsanız , T3KBIR ' clanı yaklaşık 18 19 aydır Destan Ardreamında oynadığı oyun ile attığı 1 vs 1 , 8 vs 8 ' lerden hic bi zaman kacmamış , korkmamıştır ... Ne kadar eksiklerimiz olsada bazı arkadaşlarımızın karakteri hack yemesinden sebeb birazda olsa Arkadaşlarımızın , kardeşlerimizin yarlarını sarmaya calısıyoruz herzaman olduğu gibi pk ' yi geri planda bırakarak. Ama bakıyorum ki bunu fırsat bilircesine davranılıyo ve ben buna fırsat vermiyecem ... ve şimdi BizdeRyok 'clanı bu Pazar vs teklifini kabul ediyorum fakat vs kuralları eş taraflı anlaşmalı olacak kuralları oyun ici pm ile gerek ts 'de sadece clan leaderleri konuşarak belirlenecektir. Ve ben T3KBIR CLANININ GELENEĞİNİ BOZMAMAK ACISINDAN , BU VS NİN BİR BEDELİ OLASI GEREKİR BUNU KABUL EDİYORSANIZ OYUN İCİ PM NİZİ BEKLİYORUM PM:RestlesObliviTexaS T3KBİR CLAN LEADER CcC __________________