Knight Online hep boylemi kalacak :S intro0o1007
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online hep boylemi kalacak :S intro0o1007
-
03-10-2019, 07:45:16(JR)..başlı başına şeref mağduru kaynıyor sunuc cop itemlerım coğaldı.!(arkadaşımın carıyla giriyorumda ) (FT) ...uzakdan dalan baş belalarıyla unlu.Sonuc defans kağidim coğaldı.!(ya adam resmen ipnelik olsun diye giriyormuş (BDW)...hergun sabırsızlıkla beklediğim son 5 dk kala tum hızımla hazırlandığım zevkim..ne yazıkkı k0xper ne yazıkkı oto mono...(herşey kırmızı kutu icin sanki) VE ardream neden ardream cunku kucukluğumden beri hep sen varsın hayatımda kucuk gibi gorunebilir ,haklıda olabilirsin ama şu gercekki icinde oyle dostluklar oyle pk lar atılıyorki gercekden savaşin tam ortasındaymışim gibi hissediyorum bazen. Sevmediğim huylarından biriside ,Davetsiz misafirin cok Ardream mesela; senin trenlerin ve boos kovalayan k00xperlerin..spıke bekleten asasların ama herşeyiyle tatlı ve zevklıydı.ve icimde hala bir umut k00xp kalkacak liseliler buyuyecekk ve eski playerler donecek..Adam gibi pk lar atılacak..ha bu arada solemeden duramayacağim olene kadar oynacağiz sanırım bu tatlı baş belası oyunu DD ve son olarak ardreamda yaşanan tatsız k00xp olaylarından dolayı coğu k00xpere kufur ettim ,sovdum.Ve şunu anladımki coğunda şeref ,gurur,haysiyet yok siz ne kadar adi olursanız olun HİCBİR ANNE KUFURE LAYIK DEĞİL.o yuzden sovmuyorum artık..nese cok konuştum kolay gelsin bunları yazmak istedim cunku ağbi herkes birşey yazmış bende icimde birşeyler kalmasın istemedimm ne yapacan ozenti işde .. B.b (introOo1007) __________________