TheWirtualStorm hk.
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TheWirtualStorm hk.
-
03-10-2019, 07:39:49TheWirtualStorm malumunuz El Morad tarafında kolluk yakan Th3LastWord klan lideridir.Benim kendisiyle şahsen herhangi bir sorunum bulunmuyor oncelikle belirteyim. Benim ve eski klan arkadaşlarımın başından gecen vakayı anlatmak istiyorum. Bir gun Th3LastWord klan asisti tarafından ben ve arkadaşlarım klana davet edildik.Eski klanımızdan cıktık ve kolluk yakan klana katıldık.Asist bize guzel bir ortam olduğundan ve surekli exp kastıklarından bahsetti.Her neyse klana girişimle birlikte klan liderinin kimseye hicbir bilgi vermeden kafasına gore oyuncu alıp cıkarttığını gozlemledim.Klana alındığımız birkac gun sonrası birlikte katıldığımız arkadaşların da klandan cıkarıldığını gozlemledim.Ve sonra tabi sıra bana da geldi.Sebebini sorduğumda yanıt vermedi.Asist den oğrendim ki klanı +80 pk ya cevirecekmiş. Tamam klan liderisin 11 milyon np bağışlamışın astığımı astık kestiğimi kestik de yaparsın.Ama şunu unutma gun gelir bu alıp cıkardığın adamlara ihtiyacın olur.Bu oyun takım işidir ; tek başına bir hicsin bunu sen de biliyorsundur eminim. MatriksWarrior / EL MORAD __________________