İyi Akşamlar Arkadaşlar 18 ay once başladığım destan serverini bırakıyorum, bir cok sebebi var bunların, Clanımda soyulan char olsun , Clanımda 404found adlı dolandırcıya sahip olan aziz kardeşimiz olsun ne yapacağımı şaşırttılar bana.O yuzden gunahlara ortak olma yerine oyuna bırakıyorum. Tekbir clanını ayakta tutmak icin cok gucluk cektim. Tıp oğrencisi olarak yaptıklarım sacmaydı ancak yapacak bir şey yoktu. Eğer bir gun Aileyi araya katıp kufur ettiklerimizin ailesi gelir ise masama size ŞEREF SOZU veriyorum Kendi ailemden biriymiş gibi davranıcam , Ve her Turk anası benim Baştacımdır. Ve her zaman onların iyiliği icin calışacagım. Abilerin Adamın hası benim oz abim EDİZ ABİ bırakacağımı bilmiyor , Soyluyemedim yuzune karşı bişey cunku onu ailemden biri olarak goruyorum. Ediz abim ellerinden operim abi. Allah yolunu acık etsin biraz zaman gectikten sonra arıcam ben seni . yanına gelicem yazın. Hep illegal gozuyle bakıldık TBL sadece 1 kez kullanıldı. Oda epey eskiydi. Hep suclandık sorun yok. Coğu kişi bana hırsız dedi. Eğer bir kişi foto , ksc veya şerefi varsa sozlu olarak da soylesin ona tum kalan itemlerimi verecem. Tekbir clanını aile olarak kurdum , Hain bir baba olarak bozuyorum , İnşallah kalanlar birbirlerine kenetlenerek birlik olurlar. 321 / STREETOFDREAMS / CONTİNEUS/ UNTİMELYDEATH/ RUSH / WARNERBROYZ / TİTANS / COLLECTİON / ARAF / BİZDERYOK / BASE CLANLARA / REALSFRİEND / ve tum gelmiş gecmiş clanlara SELAM OLSUN. Tekbir clanı olarak her zaman mazlumun yanında olduk. SAYGILAR SEVGİLER NE MUTLU TURK' UM DİYENE ! ! ! __________________