02.03.2015 02:10 Cıvarında ardreamdan cıkıp ws alanına gıttım Fuu30 adlı karakter bana tbl dıyormussun gel bı ıfademı al seklınde pm attı ws attık 3-0 kestım sonra beyfendi maglum olan aynı anda mana ve can potu basılan tblsını acıp benı kestı sonra ıtemlerım yok ıtemlerım olsa ne yapardım dıyor lan bastı bacak adamsan bıraz vıdeo aldım dıordum frmtr dersını verıcem dıordun vıdeo atta gorelım skıll barında aynı anda kac pot donuyor beklıyorum senın gıbı koxper cok bu serverda bıde old pp old pp takıorm dıyor dd olsa ne olucak dıor benım saf hp 2100 adamdada aynı hp war yuzde atıyoruz canı 233 benden bıle yuksek nasıl oluyorsa 2018 ap war spıke ıle 1250 yıyorsun trush attıgımda yerden olman gerekırken ne kısmetse canın yarıda oluyor cunkı o ara can potu ve mınor calısıyorsun aynı anda cok garıp degıl cunkı tblcısın BANA DERSIMI VERICEKMISSIN BEKLIYORUZ VIDEOLARI BIR VERDE GORELIM BANA PM ATIP CLAN KURUYORUM SENIN GIBILERI PLAYERLERI ARAMIZDA GORMEK ISTERIZ DEDIGIN GUNLERI UNUTTUNMU DONSUZ SOPAR AYRICA SERVERDA ARDREAMDA GORDUGUM TBLCILER OOOHERAKLESOOO ORC ASAS OOOELIYSIAOOO ORC MAGE HEALTOFMAGIC BP PRİ HUMAN XDOCHX ORC ASAS NBAA ORC ASAS INAN SENIN GIBI KACAN GORMEDIM YARIM EL CUREDE GUZEL VE AKLIMA SUAN GELMEYEN AMA OYUNDA GORDUGUM 10 LARCASI ILLEGAL ISLERLE UGRASIP GELMEYIN LEGAL GELIN BASIMIZIN USTUNDE YERINIZ VAR. SAGLICAKLA KALIN JuRouJin-Hasan __________________