Merhaba Arkadaşlar Bu Serverda ilk Videomuzu Şukur Dun Yaptım Video yapma işlerinden pek anlamadığım icin cok gecikti Bazı Arkadaşlar TBL dedi dedik video ceker gondeririz ki gonderdik de priestime TBL dediler bi ara kestiğimizde o arada priestte video alıyodu onu gonderdik 2 gun sustular sonrasında yine TBL dediler ardından kanıtlarız dedik soyledik ilettik yine cektik bu seferde priestinizde KOUS bot var dediler oyunu biliyoruz dediler Kusura bakmayında gidipte KOUS bot mu acacaz PK'da bu kadarda etmeyin eylemeyin lutfen Biz oyunu hakkımızla oynayıp eğlenmeye calışıyoruz Her turlu eleştiriye acığız ama lutfen polemik icerikli yorumlardan kacınalım İzlediğiniz icin teşekkur ederiz sıkılmayın diye 6.27 ' lik birşey yaptık bol bol kısaltma uyguladım videolarda İngilizce başlık diye eleştiren arkadaşlar olacaktır ama serverlarda biz sezon olarak ingilizce olarak paylaşım yapıyoruz bunun icinde ayrıca kusura bakmayın yine cok konuştum cenem acıldı http://www.youtube.com/watch?v=591u4SQzMhA
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PlayBoyS cLan New Season Section One !