Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Jrex
Kralın benim kaybol
Alıntı:
5 gbsine yaparım, scler benden ki ağlama diye. Hem ben sana kaybol dememişmiydim.
Alıntı:
İstiyorsan potta basmıyım hahaha.. Wolf yokmuş, istiyorsan sen buff al bende ustumu cıkarıyım hahaha. Eziklenler. Fln filan ee mee sc mc ben anlamam, 5 gbni verirsin oyundan guvendiğin birine bende veririm atarız. Sc basarsan ekime basmazsan.... YİYORMU??!
Alıntı:
Korkma bu kadar, acımıcak fazla, bende olup sende olmayan scler olmayacak. Sanada vercem hepsini alıp kacmazsan scleri basarsın atarız, nptci koxper seni. Ben sana guvenirmiyim sanıyorsun her yol sende. Pazarda dolandırıcılık desen var, npt desen var, koxp desen var. 3 kuruş icin nelerini satarsın 5 gb icin ohoooo solemiyorum bile. Hop hop ezilenler ... Ezilenler...
Alıntı:
Fakirsin diyemi bu sc duşmanlığın yoksa başka seveplerimi var pis koxper. Her yol sende, resmen ortalık bilmemnesi olmuşsun herkes senle alay ediyor hala charımda 1 kere bile sc kullanılmadı diyor hahahah sanki illegal birşey kaldıki illegalin her yolu sende.. Son zamanlarda moda bir laf var, Sinirlenince cok guzel oluyorsun xxxxxx diye ama bakıyorumki sen hala malsın, sinirlensende bir ... olamazsın Hem ben sana kaybol demedimmi 3 kuruşluk.
Alıntı:
Cok eziksin, gbsine yaparım istersen iron neckinede olur, sclerin benden diorum, ardreMdedemi scsiz vs yapiorsun yada buffsız zeka problemli cocuk. Ben sana pvpde oyunun verdiği her şeyi kulanmayı teklif ediorum ama yiyorsa tabi Fakir
Alıntı:
Sc bebeliği scsiz birine karşı bendede sc yok diyip yalan soleyip vs atmaktır. Korktun anladım ustube gitmicen gece ruyanda karus warrior gorur ıslanırsın fln yapmıyım boyle şeyler Bu arada ustteki arkadaş sorunun cevabı warrior, ama kecon olsa bile charım keserim ezilenleri
Alıntı:
Sen demiyormusun charımın ozellikleri bunlar diye bende sana pvpde her şeyi kullanmayı oneriyorum. Bu şuna benziyor, acayıp bir bp, alıyım buff kendime, atayım malice,i sana oldumu? Hem mana cekeceksin hem ben wolfsuz olcan varmı boyle bir mantık Bende warriorum arkamda priestle vs atıyım milletle karakterimin ozelliği bu şekilde pk atmak diyormuyum. Yazmıcam sana balık
Alıntı:
Olm bu kadar korkma, sen 5 gb ver ben iron set vercem, adam akıllı gel vs atalım valla gbnide almam belki acırım sana. Sclerin benden, ardreamde karşılaıyormuşuz gibi olacak pvp bu mal, ne basıp n basmıcamı senmi solucen
Alıntı:
Gelde gostereyim sana ezikliği şizofren balık
Alıntı:
Latif guluyorum len sana gel seni beslemem yapayım
http://www.frmtr.com/destan/5545160-...arsivi-17.html ARKADASIMIZ BU KADAR LAF SALATASI YAPTI OYUN YOKKEN OYUN GELDİ VE HADİ 5 GB SİNE WS DEDİM KUFURLERE HAKARETLERE EDEPSİZLİGE VE VS GELMEMEK İCİN HER CESİT BAHANELERE BASVURDU YAZIK NE DİYELİM ALLAH ISLAH EYLESİN FORUMDA DELİYUREK OYUNDA FATİHUREK OLACAKSANIZ BU OYUNDA BARINMAYIN KARDESİM !!!İSTEMİYORUZ VELEDLERİ ! ''Biz Onları İbret Olsun Diye Yarattık'' Bakara / 113 TEK KELİME EDECEK YUZUNUZ KALDIMI MERAK EDİYORUM ! __________________
TheJrex Ws Rezilligi :)
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TheJrex Ws Rezilligi :)
-
03-10-2019, 07:25:53