RusselEastBrook - RusselSestBrook - Alexandrie Gercek Yuzleri
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- RusselEastBrook - RusselSestBrook - Alexandrie Gercek Yuzleri
-
03-10-2019, 07:24:17RusselEastBrook - ElderXena Bu arkadaşımız surekli oyunu bırakıyorum diyen Bukalemun lardandır. Oyunu Bırakıyorum Der başka clanların ts sinde gezer beni oyunu bıraktım biliyorlar der . aramızda kalsın diyip gideceği Clanın ts Sinde takılır Alexandrie - ElderBurnWitch Bu Arkadaş Adı mert olup Mert olamayan insandır Kendisi oyunu bırakıcam diyenlerden birisi dir . Hastayım yılan gibi Deri değiştiriyorum yok 50 tane 40 tane Dava dosyam var diyen bir Yılan karakterli arkadaştır . Son Olarak RusselSestBrook - ElderCASANOVAAAAA Bu Arkadaş Kıcına Giyecek Donu olmayan odunc item isteyip vermeyen . İsteyince biz oyle adamlardamıyız kanka diyerek Telefonları acmayıp pusuya yatan hic birşey olmamış gibi hayatına Devam eden bir amip arkadaştır . Kendisi Rons Set alıp geri vermedi . Kendi Arkadaşlarına arkadan Ana avrat kufur edip . hic birşey olmamiş gibi muhabbet eden iki yuzlulerdir . Bu arada Kendisi de Telefonları acmayıp cevap vermeyip . oyundan sadece Pm atarak ramazan kanka yazınca mesaj atarak cevap veren birisi dir . bu arkadaşı yeterince bekledim . Baktım bundan adam olmaz RusselEastBrook konu acmış gene oyunu bırakıyorum diye Millet nasıl kişiler olduklarını bilsinler . Bu fotoğraflar Arkdaşın totosu tutuşunca 2 dk bile gecmeden hemen telefondan mesaj atması ile unludur . 3 arkadaşta Lafta oyunu bırakıp gidenlerdi . Birisi Mele clanla oynamak icin clandan cıktı . diğeri yılan gibi hastayım diyip cıktı . digeri Klandan cıkarken herkese soylemişte oyle cıktım diyen iki yuzlu insanlar . __________________