Merhaba arkadaşlar aslında titan'da başlamayı duşunuyorduk fakat biraz gecikmeli olduğu icin başlama kararını askıya almıştım o esnada hic ummadığımız bi haber geldi ve yeni bir server daha geliyormuş bundan dolayı şuanda yeni gelicek olan serveri beklemekteyim ve yalnız başlamayı istemiyorum o yuzden bu konuyu actım.. Başvuru icin : facebook.com/agustosbocegii Clan Sayfası : http://www.facebook.com/ClanAllianz Clan icin bazı ongorulen şartlar ; En az +8 saat online olması (ilk gunler olması nedeniyle 8 saat idealdir geride kalmamanız icin şimdilik) Teamspeak,ventrillo gibi sesli sistemler kullanabilmesi. Yaş kısıtlaması +17 ,,,, [KARUS] Allianz Başvurmadan once okumanızı oneririm ; Takım oyunundan anlayan ve bunu sadece bi oyun olarak goren ve item muhabbeti yapmayan olgun arkadaşlarla başlama kaanatindeyim profesyonel olarak asas kullanırım neyi nerde nasıl yapacağımı bilirim ve rogue iddaa etmiyorum iyi oynarım bu munasebetle takım arkadaşları aramaktayım veya benim gibi yalnız başlamayı duşunen arkadaşlar varsa benimle irtibata gecebilirler..birlikte birşeyler yapabiliriz şimdiden herkese iyi oyunlar dilerim.. __________________