Merhaba arkadaşlar, Bir kac gundur, forumtr uzerinden ve oyun icinden gelen pmler ne kadar gururumuzu okşasada bu konular aceleye gelmez. Daha pk'ya cıkmadan ve en onemlisi bizim kişiliğimizi bilmeden boyle birşey istenmesi biraz sacma geliyor. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bunu yazıp yazmama konusunda cok fazla kafa yordum fakat, herkesi bilgilendirmek istedim cunku hergun pm geliyor ve yazan arkadaşların gururunu kırmayıp, onları uzmeden nasıl kendimi ifade ederim diye sıkıntıya duşuyorum. İlerleyen zamanlarda elbette boyle bir şey olabilir kafalarımız uyuşursa ama şuan icin cok erken. Şuanlık member alımıda duşunmuyoruz. İllaki clanımın ve partylerimin eksiklerine gore alım yaparım fakat maradonda bizi gorup, clan icin pm atmanız amatorce bir davranış. Umarım hic kimseyi kırmamışımdır, cunku en son isteyeceğim şeydir bir insanı kırmak. Ozellikle boyle gururumuzu okşayan bir konuda. Kendimi ifade etmek icin cok secici kelimeler kullanmaya calıştım. Umarım yanlış anlaşılmaz herkese teşekkurler. __________________