Bundan 2 ay once (coluk cocuk oğrenmeden evvel..) mavi kutu kırdırılan amcanın yakınlarında high class, medium class item kırdırılan yerden iyi derecede kar elde ediliyordu. 1m'den unique item alınıp, kırdırılıp, gab taşı, semistone taşı ve benzeri high class'lar duşurulerek 1 olan para 5 yapılabiliyordu.. Yeni gelen guncelleme(krowaz acılması) ile birlikte, bir de bazı cakal pazarcıların, kendini pazarcı zanneden oluşumların bu yolu keşfetmesi sebebi ile ntt game item kırdıran amca'dan unique kırdırmaya izin vermez oldu. (denemesi bedava) Baktılar 1m'e alınan unique'ler iyi item (kar) atıyor (bes, frag, mavi kutu, gab taşı vs) Yani> 1m'i 10m yapıyor. Unique kırdırmayı kapattılar. neden? insanları gb, cash almaya teşvik etmek icin, oyuncular bir noktaya kendi cabalarıyla gelmesinler diye...... cash ve gb alsınlar diye... 2 aydır bazı calışmalar yapıyorum, yaklaşık 2 bin liralık cash ve bin liralıkta gb almışlığım var. (rakamlar daha yuksek olabilir, minimum tuttum) Bu cash ile yalnızca monster staff basıyorum. 2 aydır kırdığım monster'ı hayal edemezsiniz! Size dropları soyleyeyim mi? Yalnızca +7'ye basma kağıdı cıktı. 2 aydır, onlarca kasa char edecek kadar monster bastım ve droba bakın? (Bunu yaptığım charın dc presi vardır.) Kurdukları planda, stratejide başarılı olacaklar ki, droplar yeterli gelmeyince, monster uzerine monster kırdım. Dropları insanlar daha cok alsın, daha cok kırsın diye duşuruyorlar... 2 bin başımın gozumun sadakası olsun. gelelim upgrade olayına...Anvil oranlarında da duşmeler mevcut. Bu 2 aylık surecte sizi temin ederim, 200 gb den fazla anvil uzerine yakmışlığım vardır. Şansa bakın orada da husrana uğradık. Halbuki aynı taktikleri bir kac yıl once uyguladığımda full 9 lu bir charım bulunmaktaydı. MGAME zamanlarında yani, bu aclar oyunu sarmadan once. Telefona otp kodu gelen bir char nasıl hacklenebilir? 60 saniyede zaman aşımı olan bir kod! Benim harcadığım 3 5 kuruş başımın gozumun sadakası olsun, ac karınları doysun.... Şimdi bu yazdıklarımı oturup bir duşunun, sizi surekli soymak isteyen bu ac gozlulere para harcamaya devam edecek misiniz? Şu yazdıklarımı baştan iyice okuyup, ortada donen dumeni anlayın.. O kadar ac gozluler ki doymak bilmiyorlar...... Seni seven insanlar hala hayatta iken onlarla biraz daha zaman gecir, seni surekli duzmek isteyen, hayali kumara artık son ver... okuduğunuz icin teşekkur ederim YouWIN __________________