Merhabalar arkadaşlar, Destan'da Beutzhmaun nicki ile WINTERSKORN klanının başkanı, kendi halinde bir priestim. Yıllardır bu oyunu oynayan ve bir donem olsa da krallık yapmış birisiyim. Benim şahsi olarak bir kraldan beklentim para dağıtması, bana 31 veya 1453 noah verip ustte adımı gecirip İstanbulun fethine atıfta bulunması veya secim donemlerinde klanıma teşekkur edip desteklerimi esirgemediğimizi dillendirmesi değildir. Benim bir kraldan beklentim surekli olarak insanlara; itemine, tipine, nickine veya clanına bakmadan yardım etmesidir. Arkadaş, bir insan gunde 30 kere "gunluk quest npc onu" yazar mı? Gunluk quest npcsinin onunde oturup bekleseniz maksimum 10 dakika icerisinde bir parti oluşur zaten bunu habire ustten gecmesinin esbab-ı mucibesi nedir? Kendi derdime duşmuş gibi gorunmek istemiyorum ama, kendisi ustten catır catır gunluk quest noticeleri gecirirken,pelerin atına yardım edecek insanlar aradığımızı belli zaman aralıklarıyla soylememize rağmen hicbir yardım alamadık. Oyle olduğun yerden totoyu oynatmadan edeceğin yardımlarınızın bana acıkcası hic bir faydası yok. İster istemez kralın, elini taşın altına koymasını veya en azından tekrar aday olurken cok iyi hizmet ettiğini iddia etmemesini beklerim. AmoreeCieco denen arkadaşla şahsi hic bir munasebetim olmamıştır. Sadece bahsettiğim şekilde bir kraldan beklediğim yardımları pm'den kendisine bildirdim ve bir kez dahi (belki şanssız olduğum icin bana rastlamadı) faydasını goremedim. Kalkıp bana parti kurup itemli adamları da başıma koyup buyur kardeşim gorevini yapsın arkadaşlar demesini beklemiyorum ama boyle de havadan, oturduğu yerden announce gecmesini de aynı şekilde istemiyorum. Ayrıca secime bir kac gun kala, announcedan spam atıp, Italiano gibi icine kapalı, pm'lere ekseriyetle cevap vermeyen bir clanın "herkese yeteceğini" iddia etmesi de garip geldi. Bu bir savaş ilanı değil, sadece durum analizidir. Ekran goruntusundeki gibi, announce avantajını cz'deki rakiplerine laf cattırmak icin goze hoş gelmeyen şekilde istismar etmesini de tamamen şahsi fikirlerimle rahatsız edici buluyorum. Secim şimdiden Destan'a hayırlı olsun. __________________