Herkese merhaba, RaybanTakanMageler olarak Ağustos-Eylul donemi krallık adayımız HexenMeisterVOXDEII' dir. Uzun suredir icinde bulunduğum ekibime her konuda destekcilerim oldukları icin teşekkur ederim.
Yakın bir sure once PK'nın pasifliğinden kaynaklı ırk değiştirdik, bu surecten sonra serverda bircok ekip ırk değişimi gercekleştirdi ancak denge yine oturmadı malesef. Bu dengenin oturması adına, PK cıkmayan Human ekiplerinin CZ'ye daha fazla cıkması Serverımızdaki CSW anlayışındaki bozukluk ve amacının dışındaki algıyı yıkmak adına bu savaşa katılımın daha fazla ekiplerce sağlanması Human ırkının yaptığı secimler doğrultusunda beklentilerinin karşılanması, keyifli ve yardım dolu bir surec yaşanmasıdır. Bu durumların yaşanması icin sık sık teşvik edici eventlerin olacağından şupheniz olmasın.
RaybanTakanMageler ekibi olarak, bu oyunu " oyun " olduğu icin oynuyor, elimizden geldiğince her anından keyif almaya ya da her anında stres atmaya caba gosteriyoruz. Bunları yapıyorken gayri ihtiyari yaptığımız soylemlerin kişisel olmadığını neredeyse yıllardır belirtmemize rağmen farklı noktalara ceken arkadaşlar var, yine soyluyorum; edilen kufurler, yapılan hakaretler ( Ne kadar tasvip etmesek de ) şahsınıza değildir, kusurumuza bakmayın. Neredeyse her akşam actığımız canlı yayınlardan (https://www.twitch.tv/berkerdemirtm) da anlaşılacağı gibi en buyuk derdimiz, bu oyunu gercekten oynayabilmek. Bu surecte beni destekleyecek, desteklemeyecek her human oyuncusuna şimdiden teşekkur ederim. Diğer adaylara da başarılar dilerim. Oylarınızı aşağıda belirttiğim gif yardımıyla kullanabilirsiniz; Bizleri tanımayanlar icin; https://www.youtube.com/playlist?lis...Anw9_kV0rI4giJ Oyundan keyif almamızı sağlayan herkese teşekkur ederiz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar. HexenMeisterVOXDEII RaybanTakanMageler vox populi vox deiYakın bir sure once PK'nın pasifliğinden kaynaklı ırk değiştirdik, bu surecten sonra serverda bircok ekip ırk değişimi gercekleştirdi ancak denge yine oturmadı malesef. Bu dengenin oturması adına, PK cıkmayan Human ekiplerinin CZ'ye daha fazla cıkması Serverımızdaki CSW anlayışındaki bozukluk ve amacının dışındaki algıyı yıkmak adına bu savaşa katılımın daha fazla ekiplerce sağlanması Human ırkının yaptığı secimler doğrultusunda beklentilerinin karşılanması, keyifli ve yardım dolu bir surec yaşanmasıdır. Bu durumların yaşanması icin sık sık teşvik edici eventlerin olacağından şupheniz olmasın.