kops ve illegel itemler
Knight Online0 Mesaj
●90 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- kops ve illegel itemler
-
03-10-2019, 05:18:41merhaba arkadaşlar. simdi herkes legal pk atmanın sevincinde. herkes bulunduğu yerde 1"king" benim muhabbetinde. şimdi bakalım neyin kingleri var ortada 9 chitin set = 300 tl civarı +3 iron nmeck= 500 tl civarı +3 iron vbelt = 200 tl civarı sınıfına gore +9 10 silah 500 - 1000 tl arası ufak tefek +3 +4 takılar = 500 1000 tl arası yani suan andreamda basede dolaşan bir chara bir akıllının(!) (pardon oyuncunun(!)) yatırdığı para 3000 tl civarı. şimdi o kıyafetleri giyip pk alanına cıkıp ben king im dersen herkes benden bahsediyor dersen sana şoyle bir soru sorarlar: neyin kingisin senden ne diye bahsediyolar. elle tutulur birşeyin olmadan oyun dediğin şeye 3000 tl yatıracak kadar akıllı (!) olmana mı. yada akıllıların (!) king i olmana mı. kops kotuydu iyi demiyorum ama kopsu asıl korukleyen de bu akıllıların king leri oldu hep ocağa kadar pvp mantığıyla mgame +8 zırh ve silahları +3 takıları 400 500 coins e npc den satarsa hic şaşırmayacağım. veya elinde +9 +10 itemleri olanları banlayıp itemleri silerse. malum paran silindiğinde veya charın hacklendiğinde gonderilen cevap: oyunda data silinmesinden veya hacklenmenden kabul ettiğin kurallara gore biz sorumlu değiliz. o kuralları baştan sona okumanızı ozellikle tavsiye ederim. şimdi buraya kadar bazılarınıza cok dokunmuştur bazılarınız buraya kadar okuyamamıştır bile.Şimdi biraz daha damarına basayım bir kesimin: tabi ki o kadar itemle madara olmayı beceren mega zekalılar(!) da var, boyle hiper akıllılar icin de ticarette cozum var: ortalama 100 tl ye her sınıf icin pedal. ben 1 1,5 yıl once defans ve minor icin dizili charla 2 tane kullanan, sonrada bu forumda base nin en iyi asası kim diye klanına konu actıran mega mega akıllıları(!) da gorduğum icin yorumsuz bırakıyorum. Not: konu tamamen polemik amaclı acılmıştır. Zaten sırf pedal mantığı nedeniyle ksc almaktan korkup, konun hile şikayeti yerine burda ss in ustuyle oynayanlar icin ayrıca kapak mahiyetindedir. şimdi (!) bu işaretin ne olduğunu bilmeyecek ve google da bile araştırmaya uşenecekler icin : 3. Alay, kinaye veya kucumseme anlamı kazandırılmak istenen sozden hemen sonra yay ayrac icinde unlem işareti kullanılır. tdk acıklamasıdır. __________________