Dikkat ares kronosun %80 koxper. Veya pedalcı
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Dikkat ares kronosun %80 koxper. Veya pedalcı
-
03-10-2019, 05:12:08Aresın eskı oyunculardanım..Ne kadar eski dersenız Ordeall -casper zamanlarından kalma charlarım vardı yegenlerime bıraktım.Bi cumartesi gunumuz vardı yeğenler takılıyordu bende ızledım yan masadan BDW alayı koxp chaos koxptan gecılmıyor.Meydana indiler bari dedimki eskilerle kapısın bişeyler kaparsınız.Bırak eskileri o gunlerden eser kalmamış koxpsuz pedalsız char yok kronostan gelenlerde..Heleki pm bir goreceğiniz..Adamı cileden cıkartacak turden.Dolandırıcısından-soysuzundan-itinden-soytarısından dolmus ..Yani o kadar bahsettikleri kronos bumuydu..Nerde pislik varsa o serverda toplanmıs.Kronos degıl koxpronus demelıydıler illegalus olmalıydı...Bide ilginctir playerleri nerde bunların diye soruyorum yeğenler..Ya dayı diyorlar 3-5 kişiyi gecmez onlarda garibim son cırpınışlarını veriyor..Enteresan diyaloglarda geciyor.Koxperler kufrediyorlar kufretmeyin diyor bazıları kufur suctur ban sebebidir.Koxp kullanmak -dolandırıcılık yapmak -pm illegal paylasım vede flood yapmak suc degıl.Yani kronos diye bilirim aklın bittiği yer.Kepaze bir server +9 setlerle -+9 baal wirinomla duvardan gecenler -ucanlar kacanlar var.+7-+8 itemlerle zamanında ne iş yapanlar var +9 itemlerle bile kendine guvenemeyip illegal yollara baş vuran var..Yazık.Bi ara dedim ss ve videoları kaydedin yayınların dedim yeğenlere.Millet demesin iftira atıyor.İnşallah cok yakında ss ler-fotolar videolar yayınlarlar.Allah o serverda onlanların yardımcısı olsun. __________________