S.a oncelikle herkese iyi oyunlar iyi forumlar.. Edanada oynuyordum bundan 1 yıl once bıraktım oyunu tekrar başlama kararı aldım ve şu anda atilla'dayım pazar yapıyorum şu anda ardream oynamak istiyorum ufaktan ufaktan topluyorum itemlerimi +2 dual c.e +3 dual imir ve +8 Elysium almış bulunmaktayım yaklaşık 1 aya kadarda +9 chitin setimi +2 glass beltimi ve +0 Neck almış olmayı planlıyorum benım amacım eskısı gibi bir ortamım olsun muhabbet sohbet guzel bi pk keyfim olsun istiyorum ve +18 sevgi saygı cercevesinde akşamları 20:00 dan sonra online sayısı yuksek bi clan arıyorum şu anda beni aralarına alabilecek bi clan varsa eğer oyundan pm atmalarını rica ediyorum birazda kendimi tanıtıyım. 21 Yaşındayım Corumluyum Lise bitti Uni yarıda bıraktım calışıyorum sabah 08:00 - 20:00 arası. Ve 20:00 dan 02:00 kadar oyundayım genelde. Geri kalan zamanlardada full pazarda charım yani 7/24 olmasada 7/20 oyunda karekterim şu anki halimle beni clanına alabilecek bi arkadaş varsa pm bekliyorum. Tek bi şartım var beni alacak clanda 18 yaş altı player olmaması. Şu anda clana girmek istememin amacınıda soyleyim ben pk cıkmama 1 ay var o zaman kadar herkesi tanımak istiyorum tek amacım bu. Vent RC vs. hepsini kullanıyorum tekrardan herkese iyi oyunlar iyi forumlar. PM: Cho Irk: Orc Jop: Mage
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Karus Ardream Clanları
-
03-10-2019, 05:09:57