Ben 3 sene kadar ares de oynamısdım fire drake gelmesiyle ile manes e gecmişdim... Ozaman OTANTiK Hecatoncheires DeatAngel TheBulentKaran felan vardı iyidik ... Velhasıl bırakalı bi 3 sene oluyo hic oyuna girmedim baya değişikler olmuş ama zamanla ayak uydururum... Laf aramızda birazcık ateşlendim Oyuna tekrardan başlıyasım var !!! Herkez 'in bakış acısı farklıdır ama bana yakın olanın yorumları onemli benim icin... Şoyle bi 2 bin tl ye bi priest toplıyıp oynayasım var ???? Ne dersiniz ???? Mantıklı yorum yapan arkadaşlara teşşekur eder .... Bırak git , manyakmısın , knight online hayat offline , kafayımı yedin gibi yorum yapan arkadaşlarıda şiddetle kınıyorum Bir kac husus belirteyim fikir verenlerde bunları goz onune alarak yazarsa sevinirim. - Pvp Server gibi Mage dolmuş Pk hic zevkli değilmiş - Oyunun efekt leri cok abartmışlar - Solo Pk atılmıyomuş - Koxp herzamankinden daha fazlaymış - Kafasına gore (Sucsuz yere ) hapishaneye atıyolarmış - 2 Bin tl ye toplayacağın priestle (Cok afedersiniz ) Bi Bok yapazmışım ? __________________