HumaN51 = FatihinFedaileri...Buf ac vs. Hersey var ama bende hıc bısey yok O sekılde benı kesemeyen Ezıklerınfedaılerınden bırı. IReturnTheKingI= Turks...Bu arkadasa Kopser dedıler. Ben karsı cıktım. Ama vs de İllizyon atacak kadar Koca bi ''0'' Player...Oynamasını ogren Gel TheUnick= Oynamasını Bilmez Vs ister Vs atmaya gidersin.Arkasındakı Priye Db malıs Torment attırır.Ama o sekılde yıne kesemedi beni. XxXAsipRiestXxX = Fatihinfedaileri. Vs yapıyoruz clanındakı ezıklerle. kalkmıs db atak kırıcı atıyo.Ama o sekılde Yıne kesılmedım.Ve ustune ustluk 6-7 kere vs yaptım hemen hepsıyle bıtanesı benı kesemedı. Ilk basta return illizyon atarak kestı. Okadarda olsun artık Buf ac almıs bende db malıslıyım anca kesebıldı ezık. Arkadaşlar bu gorduğunuz 4 Şahıs oyun namına ''0'' İnsanlar. Bugun Bdw De karsılastım.Adamlar benimle Vs istiyolar. Gidip Adam Gibi vs yapıyorum.Ama karşımdakiler adam değilmiş.Bu 4 tane eziği tek basıma buf ac olmadan kestım.Ama onlar oyle bı oyuncularkı Buf ac alarak vs geliyolar.hepsinin hatalarını yanlarına yazdım.50 Np sınde degılım.Cıplak geleyım baseye serı kesın cok da tın. Umrumdamı sanıyorsunuz Azcık adam olmasını ogrenın.Bunları sızınle paylaşmamın sebebi cok kızdırmaları. Okuyanlar Yorum veya Up larsa cok sevınıırm. Insallah okudugunuzda bırazcık olsun utanırsınız... AbazaaWarrioR __________________