Oyunu Bıraktığımdan Para Kasma Yontemini Veriyorum.
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Oyunu Bıraktığımdan Para Kasma Yontemini Veriyorum.
-
03-10-2019, 05:01:18Arkadaşlar Kimse Bir Kere Ben Legalım Demesin. Legal olanda elbet k0xp partye girmeye başladı. (Kendi Kullanmasa Bile) Ama Kimseyi Yadırgamıyorum ben Sonuna Kadar Haklılar Bu K2 nin Sırtımızdan Gecindiği Yeter Birazda Siz onun Sırtından Gecinin... Kronos İcin Konuşacak Olursam Ben Gunde 8.5 Gb para Kasıyordum.(Tabiki Boşta İken Şimdi Malesef yapamıyorum İşim Nedeni ile. Eğerki Ben xxxx Bot alırım ve multi acıp 8 char acarım diyorsanız (bu illegal kasanlar icin olabilir) 8 tane okcu acıp 1 gunde rahat şekilde 46 yapabilirsiniz.(bazı forum sitelerinde edit clientler var 11 MB . onunla hic kasmadan lwl kasabilirsiniz. ) 1 Chardan Gelen 5x Fp +5 = 20m 1 Chardan Gelen 5x Chitin +5 =50m 1 Char Toplam =70m. 8 x 70 = 560m. Bu gunluk Hasılatınız olabilir. Bu cinli diye tabir ettiğimiz (kanı bozuklar ) 32 char acarak gunde kastığı gb asgari ucret(şaka tabikide ) eğerki legal kasarım diyorsanızda eğer , zaten 3 char 45 e gorevlerle kasabilirsiniz . hic zorlanmadan 1 char solo gorev + normal gorevlerle 2-3 saat arasında 45 yapıyor.3 charda en kotu size 2 gb kazandıracaktır. Yontem Başarı ile denenip İtemler gece yatarken tezgaha bırakılıp sabaha Her seferinde satılmış oldu . satışı zor itemlerde değildir. Bu sizin Multi Clientle yapabileceğiniz en kolay para kasma yontemiydi. DİĞER YONTEM ; (ZAHMETLİSİ AMA YAPILDIMI KARLI İŞLEM )(KENDİM TARAFIMDAN DENENMİŞTİR.) Gene Malesef ki Hile Hurdayla Başlamak zorundayım benim pc 6 gb ram x3 işlemci ve 1 gb ekran kartıyla 11 MB lık clientleri ( ve bes(CPU ayarlayıcısı) kullanarak) 32 Char actım. Ve choas vakti geldiğinde hepsinin uzerine map leri aldım. a GENE İLLEGAL OLARAK OTO CHOAS tıklama olan bir program yardımı ile her birine choas vakti tıkladım. hepsi aynı anda ve ilk saniyede tıkladığı icin aynı odaya duştuler. aynı odaya duşen charların hepsi 1 . sıra olarak başlamaktadır. daha sonra her hangi bir charla diğer charımı kestiğimde kesilen charların hepsi 2. kesen tek charda 1. olarak yerleşti sıralamaya. SONUC OLARAK 32 x 40m =1280 m yani bunu gunde 3 choasta uygulamaya kalkan birisi gunluk karı 30 gb yi aşkın. DERSENİZ Kİ BU YAPILANLARI TASVİP EDİYORMUSUN TABİKİ HAYIR. BEN BU OYUNDA HİLE OLMASA ,ŞU İTEM SATIŞLARI OLMASA, +7 İTEMLERLE EZİQ EZİQ DOLAŞMAYA RAZIYIM.AMA SIRTIMIZDAN GECİNEN K2 PARAYI KIRARKEN OYUNDADA ARTIK BAZILARININ GOZU ACILSIN.DAHA BU TARZ 4 YONTEMİM DAHA VAR. EĞERKİ KONU KİRLENMEYİP YORUMLAR SEVİYELİ OLURSA PAYLAŞMAYI DUŞUNUYORUM. __________________