ONCELİKLE MERHABA ARKADASLAR EGER FORUM KİRLİLİĞİ YAPIYORSAM SİZDEN OZUR DİLERİM. AMA PHASELİS VE MİRACLE CLANINDA BULUNMUSTUM ONLARA ONCEKİ SERVERLERİNDEKİ BİR OLAY İCİN BİR ŞEYLER SOYLEMEK İSTİYORUM . PHASELIS VE MİRACLE ONCEKİ SERVERİ OLAN İONİA ya gecmeden once ben Akaradaki PHASELIS VE Miracle clanlarında Bulunuyordum . Neyse Konuya Gelelim Ben Akarada Oyunu Bıraktıktan sonra ionia serverinde bulunmadım Benim Fake nickimle character acan bir player PHASELIS clanına forum yollarıyla iftira atmıstır ve Clan ile aramı bozmustur. simdi size buradaki uyarım şudur ionia daki Character Benim değildir. ve ioniada hic bir zaman bulunmadım. peki bunu nerden biliyorsun diyorsanız benim orda bulunan arkadasım soyledi . herneyse yani işin kısası ionia daki Leukothea Adını kullanarak başka bir char acan ( lPoseidonll ) adlı character benim değildir. ve ben değilimdir.Size iftira atan benim adımı kullanarak yapmıştır. Miracle Ne alaka diyorsunuzdur simdi. ben miracle adını onlarada yapmıs olabilir cunku o clandada bulundum diye kattım . Not : Bu yazıyı burdan yazma nedenim oyuna girmediğim icin onlara ulasamamıs olmamdan kaynaklanıyor. Eger forumunuzu kirlettiysem ve Sizi Rahatsız Ettiysem Ozur dilerim. Yeni Serverde Başarılar.. !! __________________