s.a oncelikle herkese oyunu bırakmak icin surekli kimseye inanmayanLar Surekli bahane bırakanLar Konumu dikkatlice okusun sonra bi karar versin. Varan 1 : Server Kronos (2 hafta olmadı acılalı) http://img148.**************/img148/3604/kronos2.jpg http://img245.**************/img245/9907/kronos1g.jpg Varan 2:İoniada ayLarca Dupe Yapan Bir Kişinin Ağzından AcıkLama: evet arkadaşLar oncelikle cok sorulan soruları yanıtlamak istiyorum. Oyunuda 2-3 ay once bıraktigim icin gercekleri acıklamamın bi sakıncası kalmamamıştır. -OTTOMANS_are_BACK clanıyla(mahalle clanımız) oyuna başladım.ilk nickim La_Croix sonra DeusExMachina en son GodLessTurtle yaptım. 52 level de cok takıldım. cogu kişi gibi ko zamanında dupe olmadıgı icin cok eziktim. horncrossbowum +6 chitinlerim +1 di.(+2 basmaya bus parası yoktu). baya bi zaman boyle oynadım. ve ozamanlar gercekten oyundan zevk alarak oynuyordum. -derken zaman gecti ezikliğim dewam ediyor. tabi cok sağlam bi kospcuydum. charımı 76 lvl e kdr koxp ile kastım 3 haftada.sonra yakın bi arkadaşımın hırvat bi elemanla arkadaşlık kurdugunu, hırvat olan elemanın sanırım dupe yaptıgından şupheleniyorduk. Bu eleman arkadaşıma cok yardım ediyordu.item gb vs veriyordu. -bigun ben koxptayım charım 69 lvl kasıyorum. Elemana gb karşılıgında charımı vericektim oyle anlaştık. 9999 bes alip 70 lvl cıplak rogue vericektim. neyse arkadaşım hırvat cocuga benim cok ezik oldugumdan ve gb ye ihtiyacım oldugundan dolayı charımı ona vericegimi soyleyince ,eleman ozaman almıyorum ben arkadaşına yardımcı olurum o oyuna dewam etsin dedi. 2 dk sonra benim letter da 9999 tane bes wardı bu eder 90 gb -neyse benim arkadaş askere gidince, hırvat insanla muabbetimiz baya ilerledi. Hırvat insan sizin MillionDollarBabe yani MODIANO olarak bildiginiz josip kovacevic isimli arkadaştır.bu arada millionDollarBabe = ATANETCAFE dir. charı josip e gb ile almasına ben aracı oldum. ozamanın gb si 3ytl falandı. 1500 gb ye cıplak olarak almıştık. -bu arada elemanda program wardı. artık oğrenmiştim. program cok ufak bişeydi. ama kısaca soyliyim iceriğine gerek yok 1.5 dk da 30.000gb basıyordu sonra yeni 30.000 gb basmak icin relog atman gerekiyordu. bu eder 1.5-2 dk da 270gb. her server da calışıyordu. -derken ben bu elemanın bastıgı gb leri turkiyede satması icin yardımcı oluyordum ve o da bana oyunda cok iyilik yaptı. hergun 1000-1500 fragment (mavi ve mor en iyileriydi) 9999 bus veriyor bende basıp kendime item yapiyordum. sattıgım gb lerden az komisyon alıyordum tabi. ama genelde charımı duzmek icin calışıyordum. -derken 2 arkadaşım bana dedilerki bu josip i kafala. bu programı bize satsın. ama parayı peşin veremeyiz taksit yaparsa 3 hafta icinde oderiz parasını. -neyse ben konuştum cocukla aramız da cok iyi birbirimize guveniyoruz. josiple anlaştık ve programı 20.000 dolar karşılığı satın aldık 3 kişi. neyse 2 hafta icinde bizcatır catır gb basıp sattık ve 2 hafta sonra cocuga 20.000 dolar yolladım.sonunda program bizim olmuştu. istedigim gibi gb basıyor istedigim gibi itemi alabiliyordum ne de olsa elimde sınırsız gb wardı :G hatta ironneck+1 ve eme+2 icin ktipiyoz=kadir abiye 2700 gb vermiştim. ondan cok item aldım saolsun yardımcı oldu cok. -neyse bende sınırsız gb war. antalya tayfasında sınırsız +3 +9 item warsa GodLessTurtle neden boyle olmasın? ben direk cebime calışmadım once charımı duzmeye başladım. dual shard+9 citinler+9 uniquler +3 cs+0 charı fulledim.tabi bunlar icin cok fazla gb ler odedim ama sorun deil nasılsa gb sınırsız:G lvl de 80 olunca char akmaya başladı haliyle. -ha bu arada ezik charımda +9 shard +21/24dex rogue shell gauntlet ve rof+3 wardı.kullanmaya tırstıgım icin ezik charda saklıyordum. ama char hacklendi kimin yaptıgına dair bi şuphem war ama ustelemenin anlamı yok.. -bu program bende 1.5 ay boyunca calışır durumdaydı. ve benimşimdiki aklım olsa charı yiyim cebime bakar sıfır arabamı alır evde alırdım. gerci cok şukur arabam war durumum iyi. duşunsenize gunde 5 saat 2 bilgisayarda gb basıyosunuz 1500-2000 ytl nakit cebinizde. ne kdr kolay. bu program bende 1.5 ay yani 45 gun kaldı.gunde 5 saat calışsan 45x2000=90.000 ytl eder.tabi 10 saat calışsan 180.000 ytl e tabi ben max 20.000 ytl kazandım gerisini hep charıma item duzecem diye harcadım(ah kafamı ..im) -sonra gelen yeni patch ile dupeyi değil programı engellediler. program upgrade e dayalı bi programdı.farkettiyseniz 1 girişte 31 den fazla upgrade olmuyor bus bes vs. 200 den fazla stok olmuyor.e tabi boyle olunca birinin programı k2 ye şikayet ettigi anlaşılıyor -clanım ve kero konusuna gelelim. clandan sadece caner(tosun) ile oyundan bi arkadaşlığım wardı. kendisi gercekten cok iyi bi insandır cok seviyorum onu. ben humandım lvl 79um charım full ama koxp char oldugu icin 7k falan np wardı. bu dedi gel karus ol clana aldırayım seni. ben istemedim falan bu benim chara girdi kendisi cash aldı ve beni karus yapmış. ondan sonra clana girdim 79%10 charım. derken ewilde 80 oldum. -kero(kerem) tosun(caner) IamReal(samet) shirf1nti(olkun) shirfinti(ugur) technical(tolga) nazmi(immo) tearsofdevil(enes) devilnevercry(ali abi) mageze(zelal) darkrein(volkan) yunus_18(yunus) renovat1o(serkan abi) kolimenfire(ersin) ramazan(keronun 2. oyuncusu) goksel abi(osmanamca) girlofwind(eski PowerSpring) esmeralda(yasemin abla) TheKill(bahadır) DukePleux(ilhan abim) vs. ismini hatırlamadıgım bicok insanla reel den tanıştım ve arkadaş oldum. Hepsi 10 numara insanlar ve bu oyunu gercekten zevk icin oynuyolar. -kero ya gelince. bu oyunun %100 hilesiz hurdasız kospsuz bugsız tek 80 ve en saglam adam oldugunu biliyorum ve eminim.aksini ispatlayamaz kimse cunku aksi yok. herkes cok konuşuyor bu konuda ama inanın kereme +3 takı hediye etmek istedigimde bile bundan tırstı takmam ben bunu tırsarım char banlanır dedi. ayrıca elimizde clan drobu olan rof lardan cok varken ve millet bunun +3 unu takarken kerem bunun +2 sini legal yoldan yapma imkanına sahipken bile +2 rof takmaktan tırsan bi adamdı. ve kero banlandıgında shell helmet +7/12 takıyordu. ister inanın ister inanmayın. yani benim dupe yapıp koxp yapmamla clanımın hicbir alakası yoktur. clandan bazı arkadaşlarıma dahi yardımcı olmuşumdur.hepsini cok seviyorum iyki tanışmışım canere cok teşekkurLer. -Yani olay bundan ibarettir arkadaşLar. acığı buldum yaptım hic pişman değilim tekrar acık bulursam tekrar abanırım. hemde haywanlar gibi 24 saat abanırım diğer arkadaşların hakkını yiyo yok hile yapıyor hayatta umrumda olmaz. cunku asıl hilekar asıl duzenbaz asıl ******** asıl taraf tutan k2 nin ta kendisidir.bunu herkes biliyor. full dolu charımLa kral da oldum. cz de katliamda yaptım. alacagım zevki aldım ve charı sattım. Ve gercekten sizi oynarken gorunce uzuluyorum. tolganın hacklendiginide yeni oğrendim cok uzuldum. hepinizi gercek hayata davet ediyorum. cunku burda ne ekersen onu bicersin. ama sizin orda ne ekersen onu bicemiyorsun. yada ekmeden cok şey bicebiliyorsun. herşey k2 nin elinde. -SİZİ BU OYUNU BIRAKMAYA DAVET EDİYORUM. DAHA FAZLA ...UMUZDEN KAN ALMALARINA İZİN VERMEYİN....yine soyluyorum "asıl hilekar asıl duzenbaz asıl ******** asıl taraf tutan k2 nin ta kendisidir". ve biz turkler bu oyunu oynamazsak k2 batar bu kadar basit.. Varan 3:Server İonia Ve İmkansız Bir İtem k2nin Yaptığı Sacma bir event sonucu .... http://www.frmtr.com/ionia/3106491-z...isi-olsun.html Şimdilik 3 Varan devamı geLecektir Konu bazılarına sacma gelebilir(bırakmamakta direnene ) Hak Verenden Allah Razı Olsun . İyi ForumLar.Bizim Tek Amacımız Var Oda Yabancı Devletlere para kaptırmamak..
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- K2'ye Para YatıranLar Konuyu OkuyaLım Ve DuşuneLim..
-
03-10-2019, 04:56:58