http://www.komx.net/garip/askmektubu.asp
Aha bu benimki;
Canım Sevgilim Bobo ;
Bu mektubu sana İnonu Stadı dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski gunlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz siyah beyaz film gibi biraz şarkısı calıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Cok uzuluyorum sevgilim..Bana verdiğin sozler,ettiğin yeminler,bir turlu cıkmıyor aklımdan..Hani bana soylediğin Pıtırcığımmmm lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle gecirdiğim gunler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en guzel gunlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugun beni terk edişinin 2 . gunu.Sana Okuz diyecem ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..Bir gun kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Iskaladın aşkım
) demiştin.Ama arkasından gelen recel kavanozunu hic hesaba katmamıştın sevgilim.Yuzunden suzulen recel ile cok tatlıydın Bobo Seni her zaman cok sevdim Bobo ve sevmeye devam edeceğim.Seni hicbir zaman unutmayacağım.Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile)Beni terk ettiğin gun cokonat almıştım.Uzerinde 30 gun icerisinde tuketin yazıyordu. Bugun 25 gun oldu ve ben o cokonat i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Olursem seni cok sevdiğimi,senin icin herşeyimi bile feda edeceğimi unutma.Bu arada sakın mezarıma gelme!!!Son olarak; Kocaman opuyorum...
Cok guzel oldu aynen boyle yollıcam