ImBassHunter is Hack
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ImBassHunter is Hack
-
03-10-2019, 03:51:25konudada belirtildiği gibi js clanındayım charın adı ImBassHunter charı dizeli 2 hafta olmadı belki gece pazara bırakdım char hack yedi o charı dizmek icn 80 a kasdım charı sattım +125 tl yatırdım ama itemler qitliyken gizli sorusunu bulup herkim yapdıysa item şifresini deişdirip soymuşlar benden size tavsiye oyunu bırakın annem demişdi ister inanın ister inanmayın gazetedede cıkdı bu haber online oyunlara para yatırmayın oyunun sahipleri paranızı calıyor sizi soyuyorlar diye pc de deepfreeze war her res. atışımda 1800 den patch dolduruyor şifreyi kopyala yapışdır yapıyorum hep k2 den başkası soyamaz benden size tavsiye hazır charınız elinizde duruyorken satın kendinize harclık cıkarın charı calanı ALLAHA havale ediyorum ticket felan atacam gelirse gelir artıkda ama zanledmem hepiniz a.e.o bu oyun zaten bitmişdi her yer koxper adamlar pazar bozuyor oyunun tadı yoqdu alın charın son fotusu http ://img705.**************/img705/4972/adsz57564.jpg g2 de olduğum icn K sembolu qorukmuyor hepiniz hakkınızı helal edin dediklerimide duşunun sakın unutmayın! __________________