Sell> Coc +2 Rogue Kro set reb+1 Buy> Rogue fp/chtın set +9
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell> Coc +2 Rogue Kro set reb+1 Buy> Rogue fp/chtın set +9
-
03-10-2019, 03:49:34SATILACAK 83 Level yuzde 15 human kız asas 672 k np , (karakter ringte) 275 TL Howling Rooster +2 (Coc) 250 TL Rogue Reb+1 Krowaz Set (Set halinde satılacaktır) 300 TL Rebirt +15 Mirage Dagger (117 ap) 1.000 TL ALINACAK Rogue Full Plate Set +9 Silver Earring +2 İron Neck Judi Belt +2 ve Amulet Of Dex +2 -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- İtemler oyun ici veya tl şeklinde alınabilir veya satılabilir. İletişim icin ; * Forumdan ozel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. * Oyun ici pm olarak lERS1N veya YONCA Clanından herhangi bir uyeye pm atmanız yeterlidir. * Gerekli konusma yapılırsa telefon numarası verilebilir. ----------------------- Guven konusuna gelince ----------------------- Titan serverinin başından beri burada oynamakta olan birisiyim ve ismime suana kadar leke surdurmedim , surdurmemde cok şukur. Yeterince referansa sahip oldugumu duşunuyorum. İsteyen istediği insana sorabilir. Konuyu guncelleyen arkadaşların replerini elimden geldiğince atmaya calışıyorum. İyi Forumlar , iyi alışverişler.. __________________