OttomansWolfs ve xXTuGaNXx Koxp Gercekleri...
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- OttomansWolfs ve xXTuGaNXx Koxp Gercekleri...
-
03-10-2019, 03:48:26Eslantta Boss Arıyoruz Gecenlerde, Her Zamanki Gibi Ben Yine Ice Benim Dedim, Gittiğimde Şokları Yaşadım. Kimseye Karışmayan, Etliye Sutluye Dokunmadan Oyuna Devam Eden Ottomansın Bir Uyesiyle Karşılaştım Girmiş Koxp Partisine Devam Ediyo Oyun Hayatına :S Bunu Guzide Clanın Guzide Liderine Soylediğimde; Seni Niye Bu Kadar İlgilendiriyor Ottomans Dedi :S Bir Şokta Orada Yaşadım. Beni Bilen Bilir, Tanıyan Tanır. 5ERDAR Hukumdar'ı Bozup, Ottomansı Kurduğunda Zamazingo, Parlament, KOSTRAL ile Birlikte O Zamanki Nickim NowaDaysIII ile Birlikte Clanın Temel Taşlarını Oluşturmuştuk. Bunu Belirttiğimde Birden Bire Clanı Oyle Bir Sahiplendi ki Sanki Ver Clanımı Demişim Gibi. Yani Bırakın Tugan'ı Clandan Atmayı Ustune Birde Savunmaya Kalktı. Yalanlıyorsa Gecsin Karşıma... Adama Diyorum ki Clanını Deşifre Ederler ve Ben Buna Uzulurum. Clana Kimse Camur Atamaz Sen Uzme Kendini Diyor.. h t t p : / / img64 . imageshack . us / img64 / 8969 / tugan . jpg h t t p : / / img64 . imageshack . us / i / tugan . jpg Linkin Kırık Olma İhtimaline Karşı 2 Ceşitinide Yolladım. Biri Birleştirirse Sevinirim... __________________