Gm desteklİ npt
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Gm desteklİ npt
-
03-10-2019, 03:48:10EWET ARKADAŞLAR ParayiVeren InsconPasent isimli şahısların ne derece hızlı kalktıgını ne derece hzılı npt yaptıgını m2 cz ye girenler biliyordur.Başından beri mage olmadan bunlar nası birbirini cektigine aklım sırrım ermıyordu gm desteklı oldugu seziyordum.Sonunda 17.01.2010 saat 01:20 sıasında başladılar gittim yanlarına CZ bowl sag tarafta suyun altındalar herneyse sozun ozu nasıl suyun altına indim biliyosunuz bot prog ramına Adını reklam yapmaya gerek yok oto town attı adamların ismini gorur gormez. 3-4 defa aynı şekılde gittim sonuc aynı Sonra illegal olmadan başka pc le başka bi hesapla gittim zaten suda gozukuyo yakındılar baktım sureklı ışınlanıyo ne bi mage war ne tp leme esnasında cıkan mor ışık anlaşıldıgı gibi GM LERDE ARTIK TARAFLI .AMA SORARSANIZ HERKES İLLEGALE KARŞI. BU SOLEDIKLERIME INANMAYANLAR M2 CZ DE BU ADAMLARI TAKIP EDİN .SİZE DE Bİ DİPNOT BİMEYENLER İCİN BİRBİRLERİNİ KESTIKLERI ZAMAN ''N'' YE BASINCA KUCUK HARITADA NERDE OLDUKLARI GORUNUYO TAKIP EDİN ANLAYACAKSINIZ __________________