Fiyat Olarak BAAL 750 TL // ADAMANT 500 TL istiyorum . Itemler No Rebtir . Tercihen Rogue Itemleri ile Takas Olabilir . in + Dual Rol + Gb Veya +9 Shard Icin Uzerine Item Verebilirim. +9 II Ve +9 Raptor Icın makul Fiyatlar dogrultusunda uzerini tamamliyabilirim. Izmir de Oturuyorum , Istanbul başta olmak uzere bircok ilde aracim bulunmaktadir. Siteler uzerinden komisyon Alıcı tarafindan karşılanmak uzere alışveriş gercekleştirilebilir. Iletişim : 542 374 21 08 Veya o.m. +9 CHITIN BOW DA SATILIKTIR = TEKLIF BAKIYORUM SW DA TEK Ayrıca Toplu Alım Oldugu Takdirde Aşağıdaki itemlerde Satilabilir. Dual MD +11 REB +2 BDN +2 JUDI +1 DUAL ROL +1 EME +1 SE +8 Rogue Chitin Set 5 x +3 ELF RING ROGUE FULL PLATE DD 25 IRON SET +0 Toplu Satış = mantikli tekliflere acıgım Tek tek / Oyun ici / Taksit / Vade / Cek / Senet ile Alişveriş Yok. Serverin % 80 ini Kefil Gosterebilirim problem yok. Mesai Saatleri Dışında Gunun Geriye kalan saatlerinde iletişime gecebilirsiniz. EMRE : 542 374 21 08 . __________________