Oncelikle videolarda gorunen kıllı bacaklardan oturu herkesten ozur dilerim Oynayışımdan cok kıllı bacaklarımın ilgi gormesi sebebiyle KILLIveOTESI veya KILLIveOFKELI isimleri arasında kalıp KILLIveOTESI clanını kurmuş bulunuyorum alımlar başlamıştır. Onemli Duyuru : clana koxper,npt ci,hırsız,oto ve kanka alınacaktır. Ayrıca clan sozcusu olarak 2 tane cok pis soven adam alınacaktır. Pm: TheFrantic Clan :KILLIveOTESI
1- Kod:dailymotion.com/video/xexgyh_el-ayak-kol-vs
Usb cıkışlarını calısan programları klavye mause u ayaklarımı sandalyenin ayaklarını kısacası herşeyi gosterdim .video doğaclama oldugu icin tam vs de nasıl oluyo gosteremedim direk arenaya daldım.duzgun sadece 1 vs var 04:30 da başlıyor o asas da sordu pedalmısın diye sende izle bak pedalmıyım.videonun aşırı uzamasını sağlayan ve icine eden beton a ayrıca sevgilerimi sunuyorum.Video normal oyun esnasında cekildigi icin azda olsa kotu sozler gereksiz sozler olabilir 2- Kod:
dailymotion.com/video/xexgwd_el-ayak-kol-vs-mage_videogames
Mononoke ile yaptıgım bi vs nin videosu buda aynı şekilde cekildi mononoke pert etti beni tabiki ama olsun 3-4 kere attık vs kesmeye en yaklastıgımı koydum. 3- Kod:
izlesene.com/video/oyun-thefrantic-vs-ss-movie/2620995
Buda ilk minor yapmayı ogrenip vslerde adam kesmeye basladıgımızdan gunumuze yaptıgım vs lerin ssleri. lJuggernautl (esat) oğretti nasıl yapılacagını ilk kestigim adam da o oldu zaten . sadece 1.ss de minor var skill barda oğrendikten sonra tamamında sağ tuşta minor . esatada ayrıca teşekkurler.. buda sen warriordun asas oldun 2 gunde player mi oldun diyenlere bu sslerin oldugu zaman pek iyi değildim ama yıllardır asas oynuyorum ben. son aylarda asasla iş yapmaya başladım. 2009 12. ay nick:TheFrantic Server:Beramus Kod:
img525.**************/img525/852/2009121520334.jpg
2009 7. ay nick:TheFrantic server: akara Kod:
img808.**************/img808/5349/200971220465.jpg
bundan onceki charlarda var ssleri olmadıgı icin koyamadım. __________________