Oncelikle herkese iyi forumlar exp pre alıp human ya da karus hic farketmez priest acıp 0 dan kasıcam.Tabi kasmak icin bir team gerekiyor.10 hazirana kadar exp preyi alacağım ve 24 saat oyunda olacağım 2 kişi takılalım pathosta karakterim lwlım şu veya teamım var toplu kasarız hem sen hem biz rahat ederiz diyorsanız lutfen mesaj bırakın orneğin 24 saat aposta 1 tane 65 lwl itemli warriorla ya da asasla takılırım yani .Saatlerce harpy donen bir mage klan ile(kesinlikle ciddi bir klan) kasabilirim. 0 dan başlayacağım icin hep team ya da arkadaşla birlikte olmayı duşunuyorum.Lutfen ciddi yorumlar yapınız.Hadi seni kastım sonra ne olacak diyorsanız 65 lwl warriorsan ben 60 priest olunca zaten beni arayacaksın 2 miz de kasıcaz misyonumuz bu . Biz seni kasıcaz sen hicbirşey yapmıyacaksın diye lutfen yorum yapmayın şimdiden acıklıyorum bu sadece belli bir lwla kadar gidicek yani benim 50 olmam exp pre ile zaten 2-3 gunumu alacaktır hatta daha az ondan sonra buff heal zaten deli gibi kasacağız.K0xper ya da legal olduğunu iddaa eden herhangi bir okcu teklif bile etmesin. NOT:Priest bulamamaya son 24 saat oyundayım !!! __________________