RoyaLCLaSS UqqaLa Acıklama.
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- RoyaLCLaSS UqqaLa Acıklama.
-
03-10-2019, 03:12:17Oncelikle ßu konuyu hortlatmak istemediğim halde ßazı kişilere gereken cevapları vermek istedim.Oncelikle ßenim hakkımda cıkan K0xper partylerle takılıyor iddiaları doğrudur.Fakat şunu gordumki ßu 1 tek ßana ve clanımdaki ßazı userlere mahsus 1 olay değilmiş ßunu farkettim.Diyeßilirsinizki Karusların hepsi ßoyle ama alakası ßile yok. Cunku 1 karusa 5 human duşen 1 servere sahißiz.Ve ßunu farkeden kxperde karus oluyor.denge soz konusu değil şu an icin.ßazı konularda şahsıma ait ezik np kasamayan tipler falan denmiş.ozellikle daßidaßidaßi adındaki ezik magenın lafı ağrıma dokundu.moradonda pazar ßeklerken sen humankende eziksin diye 1 cumle sarfetmişti ßende sen daha iyi magesin diye 1 cevap vermiştim.Cok değil dun akşam cz de karşıma cıktı sadece 1 80 skili ßastım Gate attı.gißi 1 cok ornek var.Şimdi GeLeLim ßazı ak pak human clanları hakkındaki gerceklere. Tepedeki Ottoman CLanı 2 qun once Ersin69 adlı 1 k0xper Ottoman clanında p2 cz de qostere qostere npt yapmaktaydı pm attım verdiği cevap mı ? ''aßi ßen np yi parayla satıyorum.'' Hatun ve kxper partyleri malum. Zaten parayla char alıp clana np ßastıklarını 7cihan ßiliyor vs. vs. 2. sırada ßeylerßeyi .ßana Sultanahmetle Lichiamianın Ws si ßaşlangıcında ''naßıyosun Lan koxper'' diyen Gokhan arkadaşımız (THEgodeverything) 3 gundur Krowazda oradan oraya wh ile gectiğini itiraf etmeye cekiniyormusun yoksa ispat icin Ksc mi koyalım?Ve Aynı clan cumartesi akşamı Kraliyet odasında duvarlara 1i giriyor 1i cıkıyor. Ayrıca Ne goreyim 2 tane arkadaşta npt yapıyor.ßeylerßeyine np takviyesi. neyse fazla takılmayacağım.Sırada Animatronic babydontcry isimli arkadaşımız dune kadar koxperdi ki 80 koxperlerin cz yi kaplamadığı surelerde ßu işlerle uğraşıyordu.şimdi 9 chitin seti ile legal oyuncu olarak devam.O clanla ilgili pek koxp sorunum olmasada onların savaşlardaki hareketlerini eziklik olarak qoruyorum. Karusların townuna her savaşta YasLanıp Cıkan Ardream Charlarını kesmeyle Savaşı kazandıklarını zannediyorlar.fakat 1 CLan saygınlığını on planda tutarak Savaşarak kazanmalı diye duşunuyorum.taßi ne kadar KaaLe alıcakları onların sorunu.ve son olarak Dissmissed her turlu pislik ezelden beridir var olduğunu cumle alem ßiliyor ama karalamak icin kanıtları olmadığından ses cıkaramıyorlar.ßende ßazı arkadaşlara var olan saygımdan dolayı sadece Koxpla kasan Priesti on plana cıkarıyorum.gerisinde soyleyeßiliceğim 1 şey yok. Ve şeklimizkraLındayok..Gangsta nın 8 dragonshell setli 9 wirinomlu Warrior u MORADONDA ßas ßæs RoyaLCLaSS clanına koxperler diye ßas ßæs ßağırıp CLanmdan 1 arkadaşıma Soylediğini direkSize Aktarıyorum.'' EĞerki ßenim CLanımdan 1 player Koxper ile Aynı pt de olsun onu clandan sorgusuz sualsiz Atarım'' Ve 1 hafta Sonrası Akşam Saat 7civarı ŞeklimizKralındayok Doncemßensana Adlı 1 koxperle Aynı pt de Hemde Partynin Leaderi ŞeklimizKralındayok Şimdi O arkadaşa Sesleniyorum cLanı Kevin 'e Devredip O CLandan Cıkmazsan ADAM değilsin.ßunun daha otesi yok.Şimdilik Soyleyeceklerim ßu kadar.Hepinize iyi forumlar diliyorum. NOT: şu Yazdıklarıma 1 kişi itiraz ederse hepsinin ksc sini ßuraya koymakla kalmam ßanlatana kadar Ticket atarım. Saygılar.. RoyaLCLaSS UqqaLa ( Mehmet).. __________________