Character Seal Scrool Hakkında (Yardım Failed)
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Character Seal Scrool Hakkında (Yardım Failed)
-
03-10-2019, 03:07:33Sa arkadaşlar, Oncelikle aşamaları anlatıyorum. ESN ile Ringlimi aldım ringliceğim karakterin uzerinde KO tarafından hediye olarak gonderilmiş wind oread magic bag vs ler vardı. Hepsini sildim fakat oread silinmedi. Haliyle oreads ı (periyi) kırıdırıp cope attım. Cope attığım itemleri icerisinde Quest Kalkanı - Quest Speear'ı ve 1 parca+7 mtril var. Karakter np li olduğundan dolayı Kafasında simge var ve clanı haliyle bozdum. Kafasındaki simge şuan hala duruyor. Warrior karakteri olduğu icin Berserker skil statları verilmiş durumdaydı. Fakat karakterde hicbi item olmamasına rağmen butun resistler 45 olarak gozukuyordu. Belki bundan failed alıyordur diye skillerini 0'ladım ve resistler 0 a olması gerektiği olarak dondu. Karakterin ustunde hicbir item ve hic bir coin yok. Item acma kilitleme şifrem itemleri acıp kilitliyor fakat yuzuğu basarken failed hatası alıyorum. karakterin Letter ı boş Friend listesi boş ustunde item yok coin yok. Yani bildiğim herşeyi yapmama rağmen ring basamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederseniz cok guzel olur. İyi forumlar.. __________________