OnceLikLe Kufur eden veletLer okusun ! Zamanın birinde dunyaya gelmeye hazırlanan cocuk yaratıcısına sormuş; 'Beni bi sure sonra dunyaya gondereceğini soylediler, ama o kadar kucuk ve gucsuzumki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum.' Yaratıcı; 'Tum meleklerin arasından birini senin icin sectim ve seni bekliyor,meleğin sana hergun şarkılar soyliyecek,sana gulumseyecek ve boylece sen onun sevgisini uzerinde hissedip mutlu olacaksın.' Cocuk; 'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! .' Yaratıcı; 'Meleğin sana dunyada duyabileceğin en guzel,en tatlı sozcukleri soyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla oğretecek sana.' Cocuk; 'Dunyada kotu insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? .' 'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır.' der yaratıcı O sırada sessizlik olur ve dunyadan sesler gelmeye başlar.Cocuk gitmek uzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar; 'Eğer gidiyorsam lutfen soylermisiniz benim meleğimin adı nedir? ...''''Meleğinin adının onemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin...''' Şimdi O Meleklere Kufur Eden insanlıktan nasibini almamışlara sesleniyorum. Bir insan Nekadar adi olursa olsun O MELEKLERE ASLA KUFREDİLMEZ Onlar sizi giymeyip giydiren icmeyip ictiren ac kalıp sizi doyuran gece sizleri icin hic uyumayan o meleklere nasıl kıyıpta kufur edebiliyorsunuz ...
SİZ KENDİ ANNENİZE KUFUR ETTİREBİLİRMİSİNZ ACABA.!!!