ewt arkadaslarrr ben chatmydevil zaten frmtr yte hep takılanlar bılırr charım 2 ay once hack lenmısdııı premıum bılgılerıı elımde oldugu ıcın almak ıcın ugrasıodum daha dogrusu kendım ıng bılmedıgım ıcın bazı ark lara yaptırıodum hem rıca ettıgım ark larım fazla ustunde durmadıgından hemde 1 yada 2 ksn eksık oldugundan charı gerıı alamadım sımdıye kadarda almak ıcın ugrasdıgım ıcın bıseyler yazmak ıstemedımm duyumlarıma goreee charı hackleyen ark human yapmıs we oynuoımuss sızden rıcam boyle serefsızlerııı mılletın emeklerınııı hıc dusunmeden 2 dk da calan hırsızlara tawız wermeyın ben real hayatımda suan mutluyum ama gırakonu gırakon halkını cok ozledımm zaten benı bılenler tanıyanlar tanır serverın basındaa chatmys0ul mage ıle basladım sonra dan satıpp chatmydevil ı kasdım we 78 de hacklendıı suana kadar kımseyle haksız yere munakasaya gırmedımm kımseye bı saygısızlık bı terbıyesızlık yapmadım serverda tanıdıgım o kadar cok ark ımın ıd sıfrelerı wardıkı ıtemlerı kıtlı olmayanlar bıle wardıı bu serverda mınastırıth poweroftheturk clanlarında magem ıle exs we thesanctuary clanlarında asasım ıle asıstlık yaptım magem ıle lthebangl clanını humanlardaa 6. genelde 14. luge akdar yukselttım demek ıstedıgım sewenımde arkadasımda cokdu ole kımseyede bı zararım oldugunu dusunmuyorum he 1 2 kısıyle kawgalarım dowurslerım oldu ama ben gercekden gırakon dakıı ortamı arklıkları ınsanları cok sewdım polemıklere karısmadım neysee demek bu kadarmıss arklar ayrıca bole bı oyunda gm lerı nasıl secıyolar anlamıorum sadece we sadece 15 20 ksn den 1 weya 2 tane eksık ama sureklı olumsuz we otomatık cwp lar neyse arklar herkeze tesekkur edıyorum we sızden rıcam chatmydevil la oynayan emek hrısızı serefsızle muhabbet edıpde nerde oturdugunu bılen warsa lutfen buraya yazsın ben sımdıye kadar kımsenın tek kurusunu goz dıkmedım ama bu benım ılk hack lenmem dııl cok charlarım gıttı artık zoruma gıdıo neyse herkeze ıı oyunlar ıı forumlar. __________________