Charımız mail'de dahil olmak uzere tum bilgileri değiştirilerek calınmıştır. Konuyu acma sebebim bana bu gune kadar destek olan ve emeği gecen herkese teşekkur etmektir. Eğer olurda aranızdan biriyle bi sorun yaşadıysam hepinizden ozur diliyorum! Sonucta bu bir oyun ve oyunu oyun gibi oynamasını bildiğimizi duşunuyorum. Ben bunca emeği hice sayıpta amacsızca char calarak bişeyler elde etmeye calışan bu arkadaşlara soyleyecek bir soz bulamıyorum. Artık charın seal - unseal şifreleri olmadan satın almak isteyen biri olursa oyunda pm atıp charı alsın hayrını gorsun! Bu gunden itibaren ko benim icin bitmiştir. En fazla hatırlı arkadaşlarımın charlarına girebilirim bundan sonra.(ZFL - babaktug6761 vs.) arkadaşlarım başta olmak uzere. elrostasartir, Bogart, TheRava, Kenjira TEEEEEEEEEEEEEEE, c3moli ve şuan aklıma gelmeyen tum arkadaşlarıma cok teşekkur ediyorum. Pedal diye kufur etmelerine rağmen daima saygı duyduğum arkadaşlarımıda unutmuyorum. Hepinize saygılar kendinize iyi bakın! Unutmadan, soylemek istediği sozu olan arkadaşlar (kufurde dahil olmak uzere) MSN adresimi ekleyebilirsiniz! [email protected] Thnx All! __________________